Kattava toiminnanohjausjärjestelmä PK-yritykselle

Visma Nova on helppokäyttöinen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset yrityksesi päivittäisiä toimia tehokkaasti. Järjestelmällä hoidat prosessit myynnistä taloushallintoon ja palkanlaskennastaan, tuotannonohjauksesta varastonhallintaan sekä tuotannon kuormituksesta toimituksiin.

Voit rakentaa Novan yrityksesi tarpeiden mukaan valitsemalla käytettävät moduulit ja käyttäjämäärän. Voit myös laajentaa järjestelmää helposti tarpeidesi mukaan myöhemmin. Rajapintojen avulla laajennat järjestelmän toiminnallisuuksia myös muihin ohjelmistoihin, kuten verkkokauppaan. Visma Nova tarjoaa vakaata ja luotettavaa toimivuutta. Järjestelmän kehittymisestä ja uudistumisesta vastaa Novan oma suomalainen tuotekehitys.

Visma Nova on yksi Suomen suosituimmista toiminnanohjausjärjestelmistä – Novan on valinnut jo yli 2 000 suomalaista yritystä!

 

Jo yli 2000 PK-yritystä luottaa Visma Novaan!

"Monipuolinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Ammattitaitoiset ihmiset. Hyvä palvelu. Kehittyy jatkuvasti."

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! 

Monipuoliset työkalut PK-yritysten tarpeisiin

Visma Novan asiakastarpeiden pohjalta toteutetun pitkän tuotekehityksen ansiosta järjestelmä sisältää monipuoliset työkalut ja toiminnallisuudet PK-yritysten tarpeisiin. Esimerkiksi Novan laajat raportoinnin työkalut takaavat yrityksellesi tarvittavat tiedot suunnittelua ja päätöksentekoa varten.

 

Monipuoliset lisäarvoratkaisut ja integraatiot

Visma Novaan liitettävät Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova mahdollistaa helpon integroitavuuden Visman omiin, sekä muihin järjestelmiin rajapintojen kautta. Integraatiomahdollisuuksien avulla järjestelmään voidaan liittää vaivattomasti esimerkiksi verkkokauppa, sähköiset rahtikirjat tai EDI-sanomat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.  

Tutustu lisäarvoratkaisuin »

 

Laajat ominaisuudet ja pitkä kehityshistoria asiakastyytyväisyyden takeena

logo.png

"Me hallitaan materiaalivirtoja paremmin kuin ennen. Aiemmin varastossa työskenteli neljä ihmistä, nyt riittää puolitoista. Ja sähköisen laskutuksen ansiosta pärjäämme reskontran osalta edelleen yhdellä ihmisellä, vaikka liikevaihto kasvaa koko ajan."

Juha Ketonen
Kone-Ketonen Oy
Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus

Tutustu asiakaskokemukseen »