Toiminnanohjausjärjestelmä PK-yrityksille

Toiminnanohjaus­järjestelmä PK-yritykselle

Kotimainen Visma Nova kattaa kaikki yrityksesi ydintoiminnot aina materiaalinhallinnosta sekä varaston optimoinnista tuotannonohjaukseen ja taloushallintoon. Se on ainoa ohjelmisto, jonka tarvitset!

Kattava ja monipuolinen toiminnanohjaus­järjestelmä PK-yritykselle - Visma Nova

Visma Nova on helppokäyttöinen ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hallitset yrityksesi päivittäiset toimet, niiden suunnittelun ja seurannan näppärästi. Järjestelmä kattaa PK-yrityksen kaikki prosessit: myynnistä taloushallintoon ja palkanlaskentaan, tuotannonohjauksesta varastonhallintaan sekä tuotannon kuormituksen seurannasta toimituksiin.

Rakennat Novan yrityksellesi sopivaksi valitsemalla haluamasi moduulit ja käyttäjämäärän – yrityksesi toiminnan kasvaessa järjestelmän laajentaminen onnistuu tarpeidesi mukaan. Rajapintojen ja integraatioiden avulla laajennat järjestelmän toiminnallisuuksia myös muihin ohjelmistoihin, kuten verkkokauppaan ja työajanseurantaan. 

Visma Nova on yksi Suomen suosituimmista toiminnanohjausjärjestelmistä – Novan on valinnut jo yli 2 000 suomalaista yritystä!

Jo tuhannet suomalaiset PK-yritykset luottavat Visma Novaan

"Monipuolinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Ammattitaitoiset ihmiset. Hyvä palvelu. Kehittyy jatkuvasti."

Varaa maksuton demoaika 

Toiminnanohjaus­järjestelmä suomalaisten PK-yritysten tarpeisiin

PK-yrityksen toiminnanohjausjärjestelmän on oltava järkevän kokoinen, niin investoinniltaan kuin ominaisuuksiltaan. Visma Novan modulaarinen rakenne takaa, että yrityksesi käytössä ovat juuri oikeat toiminnot yrityksesi arjen tehostamiseen. Suomalaisten yritysten käyttöön kehitetty Visma Nova on apunasi päivittäisessä liiketoiminnan pyörittämisessä ja elää kanssasi liiketoiminnan muutoksissa.

Toiminnanohjaus

Toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa kasvavan yrityksen liiketoimintaa ja prosesseja. Sen avulla käytössäsi on aina reaaliaikainen näkymä yrityksesi toimintoihin ja talouteen, ja pystyt myös seuraamaan ja jäljittämään tehtyjä toimenpiteitä. 

Toiminnanohjauksen eri moduulit helpottavat arkea monin tavoin: materiaalivarausten automatisointi, tuotantokapasiteetin seuranta ja työnohjaustoiminnot tekevät arjesta sujuvampaa. Tutustu Visma Novan toiminnanohjaukseen tarkemmin »

nova7.png

nova14.png

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjaus auttaa optimoimaan tuotantolinjan resurssien ja koneiden käyttöä. Voit määritellä ohjauksen joko yksittäisille koneille, tai määritellä ohjaukseen laajempia yksiköitä. Seuraat myös tuotannon kuormitusta reaaliaikaisesti. Lue lisää Visma Novan tuotannonohjauksesta »

Materiaalihallinto ja varasto

Materiaalihallinto- ja varasto-moduulien avulla varmistat, että varastosaldot ovat ajan tasalla, ja että tavara ja raaka-aineet kiertävät mahdollisimman tehokkaasti. Seuraat varaston arvoa reaaliaikaisesti ja ennakoit tarpeita helposti. 

Varasto-toiminnallisuudet helpottavat mm. keräilyä ja mahdollistavat myös monen varaston hallinnan yhdestä järjestelmästä. Lue lisää Visma Novan materiaalihallinnosta »

nova6.png

nova15.png

Taloushallinto

Visma Novan taloushallinto on kattava kokonaisuus, jolla voit hoitaa yrityksesi kirjanpidon, reskontrat, ostolaskujen kierrätyksen ja jopa palkkahallinnon. Moduuli mahdollistaa myös verkkolaskutuksen sekä yrityksille että kuluttajille, lisäksi se tukee pankkiyhteyksiä. 

Novan taloushallinto sopii sekä yrityksen in house -käyttöön että yhdessä tilitoimiston kanssa käytettäväksi. Tutustu Novan taloushallintoon tarkemmin »

Tutustu Visma Novan kaikkiin moduuleihin

Monipuoliset integraatiot ja lisäarvoratkaisut tuovat tehoa pk-yrityksen toiminnanohjaukseen

Rajapintojen ja integraatiomahdollisuuksien avulla Novaan voidaan liittää esimerkiksi verkkokauppa, perintä, sähköiset rahtikirjat tai EDI-sanomat tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Monipuoliset integraatiomahdollisuudet kattavat mm. logistiikan ja kuljetusten seurannan, työajanseurannan, ja erilaisten ulkopuolisten tuotannonsuunnittelun ja -ohjauksen hyödyntämisen.

Tutustu Novan integraatioihin »

Visman lisäarvoratkaisut täydentävät toiminnanohjausjärjestelmää entistäkin kattavammaksi. Visma Nova mahdollistaa helpon integroitavuuden sekä Visman omiin, että muiden toimittajien järjestelmiin.

Tutustu lisäarvoratkaisuin »

Kokemuksia Visma Novasta – tutustu asiakastarinoihin

logo.png

"Me hallitaan materiaalivirtoja paremmin kuin ennen. Aiemmin varastossa työskenteli neljä ihmistä, nyt riittää puolitoista. Ja sähköisen laskutuksen ansiosta pärjäämme reskontran osalta edelleen yhdellä ihmisellä, vaikka liikevaihto kasvaa koko ajan."

Juha Ketonen
Kone-Ketonen Oy
Maa- ja metsätalouskoneiden valmistus

Lue lisää Kone-Ketosen kokemuksista »

Lue muiden kokemuksia Visma Novasta »