Webinaari: Miten ERP-järjestelmä voi helpottaa komponenttipulan tuomia haasteita?

Maailman teollisuus on kärsinyt jo parin vuoden ajan komponenttipulasta ja erityisesti valmistavan teollisuuden yritykset ovat löytäneet itsensä puun ja kuoren välistä. Raaka-aineiden, kuten teräs-ja metallituotteiden, saatavuus on merkittävästi heikentynyt, jolloin myytävää tuotetta ei voida valmistaa kysynnän mukaisesti. Tämä taas näkyy asiakkaiden suuntaan toimitusten viivästymisenä. Myös useiden asiakkaiden ostovoima on heikentynyt, jolloin tilauksia ei satele entiseen tahtiin, mikä vaikuttaa taas liikevaihtoon. Mikä avuksi?

Tässä webinaarissa keskustelemme valmistavan teollisuuden yritysten nykytilanteesta, ongelmista ja tulevaisuuden näkymistä. Lopuksi haemme vastausta kysymykseen: Voiko toiminnanohjausjärjestelmä toimia lääkkeenä komponenttipulan aiheuttamiin ongelmiin? Käymme läpi käytännönläheisiä vinkkejä komponenttipulan helpottamiseen.

Webinaarin isäntänä toimii Visma Novan pitkänlinjan asiantuntija ja myyntipäällikkö Matti Karppinen. Matin kanssa keskustelemassa on IT-ratkaisuihin erikoistuneen Alho IT:n asiakkuuspäällikkö Juha Aron, jolla on rautainen kokemus valmistavan teollisuuden yritysten IT-ratkaisuista ja haasteista.

Miten ERP-järjestelmä voi helpottaa komponenttipulan tuomia haasteita?