Visma Nova Koulutuspalvelut

Tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia Visma Novan käytön ja osaamisen kehittämisen tueksi

Visma Novan koulutuspalvelut – pysy ajan tasalla

Järjestelmän käytön tehokkuus riippuu pitkälti käyttäjien osaamisesta. Usein kuitenkin ajan puute estää koulutuksiin osallistumisen. Monimuotoiset, modernit koulutuskanavat mahdollistavat joustavan opiskelun. Videot, webinaarit, niiden tallenteet sekä kirjallinen materiaali ovat saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Visma Talent -oppimisympäristöstä löydät koko monipuolisen koulutustarjonnan sähköisessä muodossa. Lisäksi järjestämme säännöllisiä webinaareja osaamisen syventämisen ja ohjelmiston tehokäytön tueksi. Meille osaamisesi kehittäminen on tärkeää!

Visma Novan ohjelmistokonsultointi – yksityiskohtaista tukea ohjelmiston tehokäyttöön

Ohjelmiston koko potentiaalin hyödyntäminen ja tehokas käyttö edellyttää yrityksen prosessien ja ohjelmiston käytön yhteensovittamista ja käyttäjien asiantuntemusta ohjelmistosta. Lisäkoulutus on tarpeellista esimerkiksi silloin, kun ohjelmistoa alkaa käyttämään uusi työntekijä tai jos käyttöä laajennetaan.

Myös yrityksen kasvaessa tai toiminnan kehittyessä kannattaa tehdä tilannekatsaus, jotta ohjelmiston tarjoamat mahdollisuudet tulee hyödynnettyä. 

Kaipaatko apua asiantuntijoilta? Tilaa konsultointia täältä »