Pienessä pohjalaisessa Oravaisten kunnassa vaikuttaa valtakunnallisesti vahva pakkausalan toimija Oy Orapac Ab.  Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus alalta, erikoisosaamisena offsetpainetut moniaaltopakkaukset. Asiakkaalle voidaan hänen niin halutessaan tuottaa pakkaus aina ulkoasun suunnittelusta lähtien.

"Visma Nova on hankittu yrityksemme käyttöön jo vuonna 2004, eli ratkaisu on palvellut yritystämme  pidempään, kuin mitä itse olen ollut täällä töissä", kertoo yrityksen varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholm, jolla itselläänkin on yli viiden vuoden työrupeama Orapacilla takanaan. 

Tämä jo kertoo, että ohjelmistoon on oltu tyytyväisiä ja se on ollut järkevä hankinta. Ohjelmistoa on vuosien mittaan laajennettu lisätoiminnallisuuksilla sekä käyttäjämäärällä. Ohjelmistolaajennusten lisäksi myös raportteja on räätälöity juuri Orapacin tarpeisiin soveltuviksi. Tällä hetkellä ohjelmistoa käyttävät puolet yrityksen 20 työntekijästä.

Me olemme tyytyväisiä ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä

"Visma Nova -ohjelmistosta lähdettiin hakemaan tehokkuutta nimenomaan tuotannonohjauksen tarpeisiin ja sen olemme myös saaneet. Toki ratkaisua käytetään myös muissa toiminnoissa, kuten kirjanpidossa, palkanlaskennassa sekä reskontrissa", Nyholm summaa.

Oy Orapac Ab:n asiakaskunta on levittäytynyt laajasti ympäri Suomen. Toimintaa kehitetään jatkuvasti yhdessä avainasiakkaiden kanssa. Oleellisen osan kehitystä mahdollistaa myös toimiva ja tarkoituksenmukainen toiminnanohjausjärjestelmä. "Me olemme tyytyväisiä pysyessämme aina ajan tasalla tuotannon tilanteesta. Luonnollisesti myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä, kun voivat saada meiltä ajan tasaista tietoa siitä, missä vaiheessa juuri heidän tilauksensa on menossa", toteaa Torbjörn Nyholm.

Kyllä suosittelisin!

Kysymykseen Suosittelisitko Vismaa ja Visma Nova -ratkaisua muillekin toimialanne yrityksille? varatoimitusjohtaja Nyholm vastaa empimättä "Kyllä suosittelisin!"

"Ohjelmisto on vastannut niihin tarpeisiimme, joihin ratkaisua olemme hakeneetkin. Tietysti käyttäjän on itse oltava huolellinen tietoja syöttäessään, eli kun ohjelmiston käyttöönottovaiheessa syöttää huolellisesti kaikki tarvittavat tuotetiedot rakenteineen järjestelmään, tämän jälkeen ohjelman käyttö on sujuvaa ja kaikki pelittää", kertoo Nyholm.

Tutustu muihin asiakastarinoihin »

orapac logo

Visma-asiakas
Oy Orapac Ab

Visma-ratkaisu
Visma Nova

Tarpeet

  • tehokkaampi ja hallitumpi tuotannonohjaus
  • reaaliaikainen työn seuranta
  • työajan tehokkaampi käyttö

Ratkaisu

  • tarpeisiin sopiva ERP-ratkaisu

Hyödyt

  • tehokkaampi tuotannonohjaus
  • kattavat raportit
  • tuottavampi ajankäyttö
  • laadukkaampi asiakaspalvelu

Tutustu Visma Novaan