E J Hiipakka Oy on yksi suurimmista kalustealan toimijoista Suomessa. Asiakkaita palvellaan Etelä-Pohjanmaalta Jurvasta, jossa perheyritys on vuosikymmenten ajan kasvanut ja kehittynyt – aikaansa seuraten. Ohjelmistovaihdon tullessa ajankohtaiseksi yritys kartoitti mahdolliset vaihtoehdot perusteellisesti ja päätyi lopulta tarpeita parhaiten vastanneeseen Visma Nova -ohjelmistoon. "Visma Novaan päädyimme myös siksi, että lisenssikanta oli merkittävin erityisesti Suomen pk-sektorilla", kertoo Hiipakka-konsernin toimitusjohtaja Harri Pakka.

Nova tehostaa toimintaa ja säästää aikaa

Visma Novan avulla Hiipakka on saanut tehostettua toimintojaan merkittävästi. Yritys on kutistanut muun muassa kvartaaleittain tehtävään inventointiin kuluneen henkilötuntimäärän vain murto-osaan aiemmasta. Visma Nova -ohjelmisto on Hiipakalla käytössä aina tuotannosta johtoon asti, joten sen tarjoamat tehot on hyödynnetty myös muissa toiminnoissa.

"Tilastot ja raportit ovat yritykselle tärkeitä tietolähteitä, mutta eivät tuota arvoa asiakkaalleemme. Siksi nämä tiedot on saatava ”nappia painamalla”. Visma Nova -ohjelmiston moninaiset raportit ja niiden muokkausmahdollisuudet toimivat juuri tällä tavalla", kommentoi Hiipakka-konsernin hallintojohtaja Asta Kentta.

Yhteistyö Visman kanssa toimii

Yhteistyö Visman kanssa on sujunut mutkitta ja apua on ollut tarjolla aina tarvittaessa. Esimerkiksi ohjelmiston käyttöönottovaiheessa Hiipakalla oli koko ensimmäisen viikon ajan paikalla Visma Nova -asiantuntija, joka neuvoi ohjelmiston käytössä ja antoi välitöntä apua sitä tarvitseville.

Tutustu muihin asiakastarinoihin »

Hiipakka logo

Visma-asiakas
E J Hiipakka Oy

Visma-ratkaisu
Visma Nova

Tarpeet

  • toiminnan tehostaminen
  • kokonaisvaltainen hallinta

Ratkaisu

  • pk-yrityksille suunniteltu ratkaisu
  • ratkaisut tuotannosta johtoon
  • raporttien muokkausmahdollisuus

Hyödyt

  • inventoinnin tehostaminen
  • raportointi "nappia painamalla"
  • tiedon kulun tehostuminen

Tutustu Visma Novaan