Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Nova Toiminnanohjaus­järjestelmä

Hallitse keskitetysti yrityksesi avaintoimintoja – Visma Nova on toiminnanohjausjärjestelmä tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle sekä PK-yrityksille.

      Tehohydro_logo_small.png  steetooling.png koneKetonen.pngkorves.png   hiipakka.png       atexor.png     pohjanmaan-kaluste.png

Johda yrityksesi liiketoimintaa tehokkaasti ja virtaviivaista avainprosessit

Visma Nova on monipuolinen toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu tukku- ja erikoistavarakaupalle, valmistavalle teollisuudelle ja PK-yrityksille. Hallitset samassa järjestelmässä yrityksesi taloushallintoa palkanlaskentaa, tuotannonohjausta, materiaalihallintoa sekä raportointia. Visma Novan avulla tehostat prosesseja, parannat toimintojen seurattavuutta sekä liiketoiminnan analysoitavuutta.

Visma Novaa on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa jo yli 25 vuoden ajan. Nova on markkinoiden kestosuosikki, jonka kehitys jatkuu aktiivisena.


Jo tuhannet suomalaiset yritykset ovat valinneet toiminnanohjausjärjestelmäkseen Visma Novan!

Visma Novasta löydät ratkaisun

nova6.png

Tukku- ja vähittäiskaupan yritykselle »

Visma Nova sisältää kattavat toiminnallisuudet tukku- ja erikoistavarakaupan logistiikkaketjun hallintaan. Työkalujen avulla optimoit yrityksesi tilaus- ja toimitusketjun, sekä varmistat liiketoimintasi tehokkaan ohjaamisen.

nova3.png

Valmistavan teollisuuden yritykselle »

Visma Nova soveltuu erilaisten valmistavan teollisuuden yritysten tarpeisiin ja tuotantoympäristöihin. Tuotannonohjauksen ja -suunnittelun työkalut helpottavat päivittäisen toiminnan pyörittämistä ja hallinnointia.

nova12.png

PK-yritykselle »
 

Visma Novassa on monipuoliset ja helppokäyttöiset työkalut PK-yrityksen tarpeisiin. Automatisoit ja yhdistät liiketoimintasi keskeiset toiminnot sekä tiedot selkeäksi ja helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.

 

Varaa maksuton etätutustuminen Visma Novaan!

Tutustu etäyhteydellä asiantuntijamme kanssa Novan toiminallisuuksiin ja demoympäristöön. Voit varata maksuttoman etädemoajan asiantuntijamme kalenterista!

Siirry ajanvarauskalenteriin!

Jo tuhannet yritykset valinneet Visma Novan

nova-heart.png

Visma Nova on tuhansien suomalaisten PK-yritysten valitsema toiminnanohjausjärjestelmä. Yli 25 vuoden asiakaslähtöinen kehityshistoria ja tulevaisuuden panostukset tarjoavat Visma Novan käyttäjälle yhdistelmän monipuolisuutta ja toimintavarmuutta.

"Mulla on kaksikymmentä vuotta ohjelma ollut.
Olen ollut ylen tyytyväinen siihen kyllä."

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin!