Jäätävän hyvä taloushallinto-ohjelma

Automatisoi laskutus ja kirjanpito Netvisorilla. Yrittäjänä ansaitset parhaat työkalut, joiden kanssa yrityksesi talous on hallussa.

Miksi valita Netvisor?

Netvisor sisältää kaikki tarvitsemasi taloushallinnon ominaisuudet. Laskutusohjelman avulla lähetät ja luot laskuja muutamassa minuutissa ja kirjanpito muodostuu laskutustositteiden pohjalta kuin itsestään. Palkanmaksun yhteydessä tiedot siirtyvät Netvisorista tulorekisteriin automaattisesti. Netvisor takaa myös nopean pääsyn yrityksesi avainlukuihin. Visma Netvisor tukee jo yli 30 000 yrityksen liiketoimintaa.

 

Ei maksutietoja, ei sitoumuksia. Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön.

Ota koekäyttöön 2 minuutissa

Yksi järjestelmä. Monipuoliset ominaisuudet.


Taloushallinto ja raportointi

Seuraa yrityksen maksuvalmiutta ja reagoi muutoksiin ajoissa reaaliaikaisen raportoinnin avulla. Netvisorissa kaikki tieto liikkuu ja kohdistuu automaattisesti, joten säästät aikaa ja vähennät manuaalista työtä.

 Ilmainen ja riskitön koekäyttö


Laskutus

Automaatio säästää aikaa, vähentää virheitä ja pienentää laskujen käsittely- ja lähetyskuluja. Netvisorilla seuraat ja hallitset myynnin tarjouksesta laskutukseen yhdessä ohjelmistossa. 


Palkanlaskenta

Tee palkanlaskennasta vaivatonta. Pidä kaikki henkilötiedot yhdessä järjestelmässä yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa.

Lue lisää palkanlaskennasta


Kirjanpito

Seuraa reaaliaikaisesti kirjanpitoa! Netvisorin kirjanpito-ohjelmassa automaatiotaso on viety niin pitkälle kuin mahdollista ja jo 97 % kirjanpidon tositteista syntyy automaation kautta. 

Näin kirjanpito tapahtuu Netvisorilla

Tilitoimistoyhteistyö

Aineistoja ei tarvitse enää skannata tai lähettää sähköpostitse tilitoimistollesi. Netvisorilla jaat työpöydän tilitoimistosi kanssa, mikä helpottaa yhteistyötä ja nopeuttaa tiedonkulkua. Netvisorilla varmistat, ettet maksa tuplatyöstä.

Lue lisää tilitoimistoyhteistyöstä

Tilitoimistoyhteistyö

Integraatiot apunasi

Satoja eri ohjelmistoja on liitetty valmiiksi Netvisoriin. Mikä tahansa tarpeesi on, avoin rajapintamme tarjoaa mahdollisuudet ohjelmistojen yhdistämiseen. Kumppaniverkostomme kautta pystymme tarjoamaan monipuoliset räätälöidyt ratkaisut.

Lue lisää integraatioista

Yli 20 000 suomalaista yritystä luottaa Netvisoriin

"Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin."

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

Netvisor vuodeksi ilman kuukausimaksua!

Uskomme, että modernit taloushallinnon työkalut auttavat aloittelevia yrityksiä järjestämään toimintansa paremmin ja luomaan pohjan liiketoiminnan kasvulle. Siksi tarjoamme uudelle yritykselle Netvisor-taloushallinnon ohjelmiston ilman kuukausimaksua 12 kuukaudeksi.

Netvisor koekäyttö

Mietityttääkö miten Netvisor sopii sinulle? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan. Koekäyttöönotto vie vain noin 2 minuuttia eikä sinun tarvitse antaa maksutietoja.

 

Ota yhteyttä

Visma Netvisor on Suomen johtava taloushallinnon ja yritysten liiketoimintaprosessit yhdistävä pilvipalvelu. Netvisoria on kehitetty jo yli 10 vuotta ja se on edelleen yksisuomalaisen pilvipalveluteknologian edelläkävijöistä.  

Netvisor-myynti ma-pe klo: 9-16
p. 010 778 3700
myynti@netvisor.fi