Urakka- ja työntekijätiedot verottajalle

Movenium urakka- ja työntekijätiedot verottajalle

TYÖNTEKIJÄ- JA URAKKARAPORTIT VAIVATTOMASTI VEROTTAJALLE 

Täytä urakkatiedot  ja henkilöilmoitukset verottajan ja AVI:n vaatimusten mukaisesti automaattisesti järjestelmään. Voit unohtaa tietojen manuaalisen syötön, sillä esimerkiksi työntekijäilmoitukset ja työnantajatietojen haku on automatisoitu. Lisäksi tarkistamme kuukausittain automaattisesti käyttämäsi alihankkijoiden Luotettava kumppani -statuksen ja raportoimme mahdollisista havaituista ongelmista. 

Tilaajavastuun partnerina palvelumme on yhteensopiva Veronumero.fi, Valttikortti ja Luotettava Kumppani -rekisterien kanssa. Urakkatiedot verottajalle kuuluu veloituksettomana palveluna Työajanseuranta -asiakkaillemme.

 

Näin hoidat henkilöilmoituksen Visma Moveniumin palvelussa

 

”Ilman Visma Movenium -palvelua me emme selviäisi Verottajan henkilö- ja urakkaraporteista”

Jorma Ankerman, TKS-Nord Rakentajat Oy

 

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta! 
 
 

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

Voit pyytää maksuttoman esittelyn tai tarjouksen Visma Moveniumista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää sovelluksesta tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

Voit aktivoida Visma Movenium Urakkatiedot verottajalle -sovelluksen maksuttoman 14 päivän koekäytön tästä.

 

Movenium yhteydenotto
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.