TYÖNTEKIJÄ- JA URAKKARAPORTIT VAIVATTOMASTI VEROTTAJALLE 

Täytä urakka-  ja henkilöilmoitukset verottajan ja AVI:n vaatimusten mukaisesti automaattisesti järjestelmään. Voit unohtaa tietojen manuaalisen syötön, sillä esimerkiksi työntekijäilmoitukset ja työnantajatietojen haku on automatisoitu. Lisäksi tarkistamme kuukausittain automaattisesti käyttämäsi alihankkijoiden Luotettava kumppani -statuksen ja raportoimme mahdollisista havaituista ongelmista. 

Tilaajavastuun partnerina palvelumme on yhteensopiva Veronumero.fi, Valttikortti ja Luotettava Kumppani -rekisterien kanssa. Urakkatiedot verottajalle kuuluu veloituksettomana palveluna Työajanseuranta -asiakkaillemme.

Näin hoidat henkilöilmoituksen Visma Moveniumin palvelussa

”Ilman Visma Movenium -palvelua me emme selviäisi Verottajan henkilö- ja urakkaraporteista”

Jorma Ankerman, TKS-Nord Rakentajat Oy

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta!