Rakennusalan työajanseuranta

Movenium Työajanseuranta

PIDÄ TYÖMAAKIRJAUKSET AJANTASALLA

Sähköinen työajanseuranta mahdollistaa työmaasi tarkat tuntikirjaukset, reaaliaikaisen raportoinnin sekä nopean rahankierron. Ja mikä parasta, integraatiot muihin järjestelmiin vähentävät hallintoa sekä säästävät aikaa ja rahaa.

Toimii kaikilla laitteilla

Sähköinen työajanseuranta toimii tietokoneen lisäksi erityisen hyvin myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä vaivatonta. Voit hoitaa tuntiseurannan myös työmaalta toiselle siirrettävissä olevalla yksinkertaisella leimauslaitteella, joka toimii Valttikortilla tai avaimenperätunnisteella.

Reaaliaikaisuus

Tarkan tuntiseurannan sekä lisä- ja muutostöiden kirjaamisen avulla varmistat, että kaikki työt tulevat laskutetuksi asiakkaalta. Samalla myös palkanmaksu sekä alihankkijoiden laskujen maksaminen helpottuu, kun tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti todennettavissa.

Personoi

Voit muokata Työajanseuranta -palvelua haluamaasi suuntaan, kuten lisätä yrityksesi omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Omat työmaat -näkymän avulla käyttäjän on helppo löytää itselleen tärkeät kohteet. Tietojen massamuokkauksen, kalenterisyötön ja räätälöityjen raporttinäkymien ansiosta palvelu sopii niin työmaan kuin hallinnonkin tarpeisiin.

Viranomaisraportointi

Lähetät verottajan vaatimat työntekijä- ja urakkaraportit sekä tarkastat veronumerot ja työntekijöiden sekä alihankkijoiden tiedot suoraan Tilaajavastuulta. Verottajaraportit-palvelu sisältyy automaattisesti Työajanseurantaan, etkä maksa siitä erikseen.

Omat lomakkeet ja tarkistuslistat

Sähköinen työajanseuranta mahdollistaa myös yrityksen omien sähköisten lomakkeiden suunnittelun ja toteuttamisen - oli kyseessä sitten lisätöiden kuittaukset, kalustonhallinta, matkalaskut tai erilaiset tarkistuslistat ja pöytäkirjat.
 

Katso miltä Työajanseuranta -palvelumme näyttää

 

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta! 
 

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

Voit pyytää maksuttoman esittelyn tai tarjouksen Visma Moveniumista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää sovelluksesta tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

Voit aktivoida Visma Movenium Työajanseuranta-sovelluksen maksuttoman 14 päivän koekäytön tästä.

 

Movenium yhteydenotto
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.