TYÖAJANSEURANTAJÄRJESTELMÄ PITÄÄ TYÖMAAN AJANTASALLA

Sähköinen työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa työmaasi tarkat tuntikirjaukset, reaaliaikaisen raportoinnin sekä nopean rahankierron. Ja mikä parasta, integraatiot muihin järjestelmiin vähentävät hallintoa sekä säästävät aikaa ja rahaa.

Toimii kaikilla laitteilla

Sähköinen työajanseuranta toimii tietokoneen lisäksi erityisen hyvin myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä vaivatonta. Voit hoitaa tuntiseurannan myös työmaalta toiselle siirrettävissä olevalla yksinkertaisella leimauslaitteella, joka toimii Valttikortilla tai avaimenperätunnisteella.

Reaaliaikaisuus

Tarkan tuntiseurannan sekä lisä- ja muutostöiden kirjaamisen avulla varmistat, että kaikki työt tulevat laskutetuksi asiakkaalta. Samalla myös palkanmaksu sekä alihankkijoiden laskujen maksaminen helpottuu, kun tiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti todennettavissa. Tarvittaessa myös paikannustieto työajan kirjauksen yhteydessä tallentuu GPS-sijainnin perusteella.

Personoi

Voit muokata Työajanseuranta -palvelua haluamaasi suuntaan, kuten lisätä yrityksesi omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Omat työmaat -näkymän avulla käyttäjän on helppo löytää itselleen tärkeät kohteet. Tietojen massamuokkauksen, kalenterisyötön ja räätälöityjen raporttinäkymien ansiosta palvelu sopii niin työmaan kuin hallinnonkin tarpeisiin.

Viranomaisraportointi

Lähetät verottajan vaatimat työntekijä- ja urakkaraportit sekä tarkastat veronumerot ja työntekijöiden sekä alihankkijoiden tiedot suoraan Tilaajavastuulta. Verottajaraportit-palvelu sisältyy automaattisesti Työajanseurantaan, etkä maksa siitä erikseen.

Omat lomakkeet ja tarkistuslistat

Sähköinen työajanseuranta mahdollistaa myös yrityksen omien sähköisten lomakkeiden suunnittelun ja toteuttamisen - oli kyseessä sitten lisätöiden kuittaukset, kalustonhallinta, matkalaskut tai erilaiset tarkistuslistat ja pöytäkirjat.

Katso miltä Työajanseuranta -palvelumme näyttää

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta!