Visma Moveniumin asiakkaana saat käyttöösi kattavat tukipalvelut

Järjestelmän käytön pitää olla mahdollisimman vaivatonta, jotta pystyt keskittymään olennaiseen. Välillä matkaan saattaa kuitenkin tulla mutkia, ja siksi tarjoamme Moveniumin asiakkaille tukea monikanavaisesti ja veloituksetta. Pyrimme vastaamaan kysymykseesi viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Palvelemme sinua suomen ja englannin kielellä.

Kehitämme toimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti NPS-kyselyillä.

Tarjoamme sovellustukea monikanavaisesti muun muassa Visma Community -käyttäjäyhteisössä – perinteistä sähköposti- ja puhelintukea unohtamatta.

 

hipsut.png

”Erityiskiitokset haluan lähettää teidän asiakaspalvelulle ja Saijalle, joka aina auttaa positiivisella asenteella ja vastaus ongelmaan saadaan hetkessä.”

Tiina Reunanen
Lapin Teollisuusrakennus Oy

Visma Community -käyttäjäyhteisö movenium

Visma Community -käyttäjäyhteisö

Selaa sisältöjä, jaa tietoa ja osallistu keskusteluun.

Suositusta käyttäjäyhteisöstä löydät asiakastuen, ajankohtaiset tiedotteet sekä käyttöoppaat. Käyttäjäyhteisö on avoin kaikille ja se on hyödynnettävissäsi ympäri vuorokauden. Rekisteröityneet käyttäjät voivat kysyä ja vastata muiden käyttäjien kysymyksiin sekä tilata aihealueiden koosteet suoraan sähköpostiin.

Siirry Communityyn »
Tutustu Communityn ohjeistukseen »

Puhelin- ja sähköpostituki

Puhelin- ja sähköpostituki

Kiireellisiin yhteydenottoihin ja vaikeasti selitettäviin asioihin.

Puhelintuki tarjoaa apua akuutteihin tukitarpeisiin. Halutessasi voit hyödyntää myös kiiteltyä takaisinsoittopalveluamme, jolloin otamme sinuun yhteyttä heti, kun asiantuntija vapautuu.

Sähköpostitse saapuviin tukipyyntöihin pyrimme vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Sovellustuen yhteystiedot ja aukioloajat

Ma–pe klo: 7–15
+358 (0)2 480 904 40 (mpm./pvm.)
sovellustuki@visma.com


Lue ohjeet selkeän ja nopean tukipyynnön tekemiseen »

Sovellustuen poikkeusaukioloajat löytyvät
Communityn Uutiset -osiosta »