Tervetuloa Visma Moveniumin sovellustukeen

Movenium asiakastuki

Kuinka voimme auttaa?

Palvelumme ovat sinua varten ja siksi panostamme monikanavaiseen asiakaspalveluun. Tavoitat meidät puhelimella ja chatin kautta arkisin klo 7–15 ja muina aikoina voit jättää viestin valitsemaasi muuhun kanavaan. Meille on tärkeää, että Visma Moveniumin käyttö on organisaatiollesi mutkatonta. Pyrimme vastaamaan jokaiseen kysymykseen ja haasteeseen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
Palvelemme sinua suomen, ruotsin ja englannin kielellä.
 

Mistä tavoitat meidät?

Movenium sovellustuki chat

Chat

Sovellustukemme palvelee sinua sujuvasti chatissa ma-pe klo 7-15. Chattiin voit jättää viestin myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Movenium sovellustuki soita

Soita

Palvelemme sinua myös puhelimessa ma–pe klo 7-15 numeron +358 (0)2 480 90440 kautta. Mahdolliset poikkeusaikataulut löydät kootusti yhteisiltä asiakaspalvelun sivuilta.
Movenium sovellustuki facebook

Facebook

Tykkää meistä Facebookissa. Lähetä yksityisviesti tai jätä kysymys seinälle, vastaamme pikimmiten.
Movenium sovellustuki sähköposti

Sähköposti

Palvelemme sinua sähköpostitse movenium.tuki@visma.com -osoitteessa. Vastaamme palvelupyyntöihin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.
 

Tuki verkossa

Katso itsepalvelumateriaalimme ja löydä vastaus kysymykseesi heti. Asiakkaanamme lista usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen, ohjevideot sekä päivitystiedotteet ovat kaikki vapaasti käytettävissäsi.

Usein kysytyt kysymykset

Sovellustukemme on kerännyt usein kysytyt kysymykset Visma Moveniumista yhteen paikkaan. Neuvo kysymykseesi saattaa hyvin löytyä täältä.
Lue lisää

Ohjevideot

Kaipaatko muistin virkistystä Moveniumin käytössä? Katso näppärät videot sovelluksen käytön tueksi.
Lue lisää

Tuotepäivitykset

Katso, mitä uusia toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia viimeisimmät päivitykset ovat tuoneet Moveniumiin.
Lue lisää
 
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.