MVR-MITTAUS ILMAN PAPERITÖITÄ

Tee työmaastasi turvallisempi maa- ja vesirakennusmittaroinnin, eli MVR-mittauksen avulla. Valmiiden lomakkeiden avulla teet työturvallisuuteen liittyvät MVR-mittaukset työmaillasi mobiilisti. Työmaakohtaiset mittaukset tallennetaan Visma Moveniumin palveluun laskien jokaiselle mittaukselle automaattisesti MVR-indeksi ja mikäli ja havaitset mahdollisia työturvallisuuspuutteita, voit lisätä huomautuksen, liittää mukaan siihen vaikkapa puhelimella otetun kuvan ja lähettää huomiosi vastuuhenkilölle sähköpostilla suoraan Visma Moveniumin palvelusta. Tutustu myös Visma Moveniumin TR-mittaukseen

 

Tutustu, kuinka Visma Movenium auttaa MVR-mittauksissa

 

Ota käyttöön maksuton Työturvallisuus -palvelu

Työturvallisuus-palvelumme avulla työmaajohto voi seurata ja kehittää työmaiden työturvallisuutta tehokkaasti ja ajantasaisesti. Maksuttomaan pakettiimme sisältyy mobiilikäyttöiset työkalut TR-mittarointiin ja MVR-mittaukseen sekä näiden huomautuksiin, tapaturmaraportointiin ja työturvallisuushavaintoihin, jotka on mahdollista tehdä palvelussamme myös anonyymisti. Palvelun avulla mahdollistetaan myös kaikkien työmailla olevien panos työturvallisuuden kehittämiseen, kun kuka tahansa voi osallistua työturvallisuuden havainnointiin näppärästi vaikka omalla puhelimella.
 
 

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

Voit pyytää maksuttoman esittelyn tai tarjouksen Visma Moveniumista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää sovelluksesta tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

Tutustu myös maksuttomaan Työturvallisuus -palveluun.

 

Movenium yhteydenotto
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.