Maksuton työturvallisuuspaketti

Maksuton työturvallisuuspaketti

MAKSUTON MOBIILIPALVELU TYÖMAAN TURVALLISUUDEN SEURANTAAN  

Rakennusalan työturvallisuuden eteen on viime vuosien aikana tehty ahkerasti töitä ja sen kehittäminen on kaikkien alan toimijoiden vastuulla. Haluamme olla mukana edistämässä alan työturvallisuutta tarjoamalla Visma Moveniumin Työturvallisuus-palvelun käyttöösi maksutta. Mobiilipalvelumme avulla seuraat ja kehität ajantasaisesti työmaidesi turvallisuutta. Ota heti askel kohti turvallisempaa työmaata!

 

Sähköistä työturvallisuuden tiedonkeruu ja toimenpiteet

Visma Moveniumin Työturvallisuus-palvelulla työmaajohto voi seurata ja kehittää työmaiden työturvallisuutta tehokkaasti ja ajantasaisesti. Pakettiin sisältyy mobiilikäyttöiset työkalut TR-mittaukseen ja/tai MVR-mittaukseen ja -huomautuksiin, tapaturmaraportointiin sekä työturvallisuushavaintoihin, jotka on mahdollista tehdä myös anonyymisti. Palvelun avulla mahdollistetaan myös kaikkien työmailla olevien panos työturvallisuuden kehittämiseen, kun kuka tahansa voi osallistua työturvallisuuden havainnointiin kätevästi vaikka omalla puhelimella.

Vähemmän poissaoloja

Turvallinen työmaa on esteetön ja siisti, mikä lisää työskentelyn tehokkuutta. Myös työntekijöiden sairauspoissaolojen määrä vähenee, kun työturvallisuuteen kiinnitetään tarkempaa huomiota ja siten ehkäistään harmillisten tapaturmien synty.

Kilpailuetua vastuullisuudesta

Rakennusalan työturvallisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota viime vuosina ja siihen keskittyminen tarjoaakin mahdollisuuden saavuttaa kilpailuetua. Panostamalla työturvallisuuteen sitoutat sekä asiakkaat että henkilöstön yrityksesi vastuulliseen toimintaan.

Toiminta läpinäkyväksi

Pidä työmaamestari jatkuvasti ajan tasalla työmaan tapahtumista ja jaa vastuuta henkilöstölle. Kun teet työturvallisuudesta yhteisen asian ja annat kaikille tasavertaisen mahdollisuuden osallistua sen kehittämiseen helposti, tulee toiminnasta läpinäkyvämpää.

Minimoi paperien pyörittely

Saat kiinnittää huomiosi työmaan ja henkilöstön kannalta tärkeämpiin asioihin, kun sinun ei tarvitse käyttää aikaa paperilomakkeiden täyttöön, skannaamiseen tai etsimiseen mapeista. Keskity työturvallisuuden kehittämiseen paperien pyörittelyn sijaan.
 

Monipuolinen palvelu kaikille työmaan toimijoille

Työturvallisuus-palvelu tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet niin työmaan johdolle kuin työntekijöillekin turvallisuuden seurantaan ja kehittämiseen. Ratkaisu on helppokäyttöinen ja toimii kaikilla laitteilla joko selaimen tai ladattavan sovelluksen kautta. Katso videolta, miten TR- ja MVR-mittaus auttaa kehittämään työmaasi turvallisuutta. 

 

Aloita maksuton käyttö

Ota makstuon Työturvallisuus-palvelumme käyttöön täyttämällä tietosi oheiselle lomakkeelle. Maksuton palvelumme sisältää kolme (3) aktiivista työmaata. 

Mikäli olet Visma Movenium-käyttäjä ennestään, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme chat-ikkunasta tai soittamalla tukinumeroon 02 480 90440.

Toimii palvelun käyttäjätunnuksena.
Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.