Työmaan kulunseuranta

Movenium Kulunseuranta

SÄHKÖISTÄ TYÖMAIDEN KULUNSEURANTA

Helpota työmaan arkea ja hoida työntekijöiden kulunseuranta joko perinteisellä kiinteästi asennettavalla leimauslaitteella, tekstiviestillä tai mobiilisovelluksella. Kulunseuranta sisältää ilmaisen verottajaraportoinnin ja tukee VALTTI-korttia. Uudet käyttäjät lisätään palveluun automaattisesti ja kirjaukset hoidetaan valitsemallasi tavalla laitteen kautta tai mobiilisti.
 

Testaa näytöllistä leimauslaitetta

Ota käyttöösi leimauslaite, joka mullistaa työajanseurannan mobiilissa. Olet reaaliaikaisesti ajan tasalla saldoista ja työajoista sekä leimaat entistä nopeammin . Voit myös aktivoida projekti- ja tehtävävalintoja kosketusnäyttöön. 

Inoptics-leimauslaite helpottaa arkea

Myös kiinteästi asennettava Inoptics-leimauslaite on helppo ja nopea käyttöönottaa. Työmaalle saapuva henkilö leimaa itsensä sisään avaimenperätunnisteella tai Tilaajavastuun VALTTI-kortilla. Leimauslaite on myös mahdollista yhdistää mobiilikäytön kanssa. Voit halutessasi joko vuokrata tai suoraan ostaa laitteen omaksesi.

 

Tuotepaketit ja hinnat erikokoisille yrityksille

Palveluamme käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön paikasta tai laitteista riippumatta.
 
 

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

Voit pyytää maksuttoman esittelyn tai tarjouksen Visma Moveniumista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää sovelluksesta tai palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä viereisen lomakkeen, jolloin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

myynti.software@visma.com
puh. 010 75 62 990

Voit myös tutustua tuotepaketteihimme erikokoisille yrityksille.

 

Movenium yhteydenotto
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.