Movenium kokemuksia

Visma Movenium -kokemuksia

Asiakastarinat

Tutustu muutamien asiakkaidemme kokemuksiin Visma Movenium -palveluista.
Asiakasyrityksemme edustavat erikokoisia rakennusalan yrityksiä.

Delete Finland Oy

”Asiakaslähtöinen sovelluskehitys on tätä päivää ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Moveniumin suhteen. Tarpeet on aina kartoitettu yhdessä tuotekehityksen kanssa ja olemme saaneet kaikki toiveet toteutettua palveluun hienosti.”

Joonas Törmänen, Assistant Controller
Delete Finland Oy

Delete Finland Oy on suomalainen ympäristöpalveluyritys. Heillä on käytössään sovellukset Työajanseuranta, Urakka- ja työntekijätiedot verottajalle, Työmaapäiväkirja, Työmaaperehdytys, TR-mittaus ja MVR-mittaus, joissa on yhteensä 5850 aktiivista käyttäjää. Lisäksi tuotamme integraatiot Visman toiseen järjestelmään ja Microsoft ASL:ään.

Rakennus Turku Oy

”Helpottaa seurantaa ja raportointia. Rajapintojen muokkaus ihan huippua. Ei ikinä enää kynään ja paperiin takaisin, koska nykyinen työajanseuranta niin helppoa ja yksinkertaista.”

Nico Aho
Rakennus Turku Oy

Rakennus Turku Oy toimii vahinkosaneerausalalla. Heillä on käytössään Työajanseuranta, jossa on 6 aktiivista käyttäjää.


Lapin Teollisuusrakennus Oy

”Erityiskiitokset haluan lähettää teidän asiakaspalvelulle ja Saijalle, joka aina auttaa positiivisella asenteella ja vastaus ongelmaan saadaan hetkessä.”

Tiina Reunanen
Lapin Teollisuusrakennus Oy

Lapin Teollisuusrakennus Oy toimii rakennusalalla. Heillä on käytössään sovelluksista Työajanseuranta, Työmaaperehdytys ja Kalustonhallinta, joita käyttää aktiivisesti yhteensä yli 30 työntekijää.