Visma Movenium - Digitaaliset työkalut työmaan johtamiseen

Kokeile 14 päivää maksutta

Visma Movenium - Digitaaliset työkalut työmaan johtamiseen

JOHDA TYÖMAATA

Moveniumin kanssa sinulla on homma hanskassa. Tarjoamme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työmaan johtamiseen, raportointiin sekä hallinnointiin – kaikkeen siihen, mikä on sinulle työssäsi aidosti tärkeää. Sinulle jää enemmän aikaa oleelliseen eli rakentamiseen.

Movenium pilvipalvelu

Vähennä paperityötä

Rakennusalan erityistarpeisiin suunniteltu pilvipalvelu vähentää hallintoa ja tehostaa toimintaasi, kun tietoja ei tarvitse kirjata ensin paperille ja sitten sovellukseen.

Movenium automatisoi

Automatisoi rutiinit

Lähetä työntekijä- ja urakkaraportit verottajalle automaattisesti suoraan sovelluksesta. Sinun ei tarvitse huolehtia rutiinien hoitamisesta vaan voit keskittyä olennaiseen.

Movenium mobiili

Käytä kaikilla laitteilla

Visma Moveniumia voit käyttää tietokoneen lisäksi myös mobiililaitteilla. Responsiivinen käyttöliittymä, push-ilmoitukset ja uudet GPS-ominaisuudet tekevät käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Movenium työturvallisuus

Panosta turvallisuuteen

Työturvallisuuden merkitys on korkea erityisesti rakennusalalla. Tee työturvallisuudesta prioriteetti seuraamalla ja kehittämällä sitä pitkäjänteisesti Moveniumin työkaluilla.

Movenium muokattavuus

Muokkaa sopivaksi

Movenium on muokattavissa tarpeesi mukaan: voit esimerkiksi lisätä omia kenttiä, logon ja käyttäjien kuvat. Käyttäjäkohtaisten näkymien ansiosta näet vain sinulle oleelliset tiedot.

Movenium integraatio

Integroi järkevästi

Integraatioiden avulla saat yhdistettyä muut käytössäsi olevat järjestelmät Moveniumiin. Näin saat kaiken tarvitsemasi tiedon saatavillesi missä ja milloin vain.
 
Ilman Moveniumia emme selviäisi verottajan henkilö- ja urakkaraportoinneista. -Jorma Ankerman, TKS-Nord Rakentajat Oy
 

Integraatiot

Teemme yrityksesi käytössä olevista järjestelmistä entistä toimivampia integraatioiden avulla. Yhdistämme integraatiossa tarvitsemasi järjestelmät ja tuomme kaiken tiedon saatavillesi milloin ja missä niitä tarvitset - oli sitten kyse vaikka palkanmaksusta, verottajasta, tuntien perusteella tehtävästä laskutuksesta tai toiminnanohjausjärjestelmistä.
 

Aktivoi maksuton koekäyttö!

Kokeile palvelujamme 14 päivää maksutta! Visma Movenium -palveluja käyttävät kaiken kokoiset yritykset. Meiltä saat heti käyttövalmiit työmaan digitaaliset ratkaisut, olit sitten urakoitsija, ammattirakentaja tai työskentelet yrityksessä, jossa työntekijöitä on useita satoja. Olemme paketoineet yrityksellesi valmiiksi suosittuja kokonaisuuksia, jotka ovat helppo ottaa käyttöön - tai sitten voit kokeilla heti palvelujamme kaksi viikkoa maksutta! 
 
 

Haluatko kuulla lisää palvelustamme?

Voit pyytää maksuttoman esittelyn tai tarjouksen Visma Moveniumista tai kysyä asiantuntijoiltamme lisää sovelluksesta tai palveluistamme. Jätä yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.

 

Movenium yhteydenotto
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.