Megaflex SaaS

Hallitse maailmaasi nykyaikaisesti ja turvallisesti

Nykyaikainen pilvipalvelu

Megaflex on uudenlainen Software as a Service, eli SaaS-ratkaisu. Ratkaisu on pilvipalvelu, joten suuria laiteinvestointeja ei tarvita. Kaikki ratkaisut löytyvät samasta, selainpohjaisesta käyttöliittymästä. Huolehdimme ratkaisun ylläpidosta palveluna, jotta sen käyttö olisi sinulle vaivatonta ja kustannustehokasta.

Tietoturvallisuus

Megaflex on tietoturvallinen tapa ohjata ihmisten kulkua. Ratkaisun korkean tietoturvatason takaa tietoliikenteen SSL/AES-salaus sekä luotettava konesalipalvelu. Megaflex on huomattavasti korkeampi turvatasoltaan verrattuna perinteisiin, teknisesti raskaisiin järjestelmiin.

Integrointi

Uuden järjestelmärakenteensa ansiosta Megaflex voidaan integroida monimutkaisiin ympäristöihin. Integrointi erilaisten käytössä olevien järjestelmien kanssa on tehokasta ja se säästää aikaa.

Ylläpito etänä

Megaflexin ylläpito onnistuu etänä, joten järjestelmä voidaan ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti. Järjestelmällä voidaan helposti hallita suuria kiinteistömassoja.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

myynti.vismamegaflex@visma.com

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324

Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.