Greenbox

Laite, joka korvaa teknisesti raskaat, vaikeasti ylläpidettävät järjestelmät

Internet of things

Greenbox on Visma Megaflex Oy:n kehittämä, monipuolinen ja joustavasti ohjelmoitavissa oleva laite, joka perustuu teolliseen internetiin. Yhdellä laitteella voidaan ohjata useita eri sähköisiä komponentteja, kuten lukkoja, lukijoita, rikosilmoittimia tai mitä tahansa muita sensoreita aina ilmanlaadun mittaamiseen asti. Nykyaikainen prosessoritekniikka, monipuoliset sisääntuloliitännät ja langattomat ominaisuudet (WiFi/LAN/4G) mahdollistavat sähköisten komponenttien helpon liittämisen Greenboxiin.

Korvaa teknisesti raskaat järjestelmät

Greenbox korvaa teknisesti raskaat, olemassa olevat valvontajärjestelmät nykyaikaisella vaihtoehdolla. Greenboxin asentaminen käy nopeasti ja yrityksen olemassa olevia kaapelointeja, lukijoita ja kulkutunnisteita voidaan käyttää hyödyksi.

Etähallittavuus

Greenboxin ylläpito, vianmääritys ja huolto onnistuvat etänä. Etähallittavuus antaa joustavuutta päivitys- ja diagnostiikkatilanteissa ja tuo kustannustehokkuutta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

myynti.vismamegaflex@visma.com

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324

Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.