Työmaiden kulunvalvonta

Automatisoi työmaan työntekijäraportointi ja kulunvalvonta

Megaflex Työmaa

 

Megaflex Työmaa on erityisesti työmaiden tarpeisiin suunniteltu kulunhallintajärjestelmä. Ratkaisuun voidaan liittää rikosilmoittimia, kameravalvontaa, kulunvalvontaovia, puomeja, pyörö- ja liukuportteja. Megaflexillä hallitset useita työmaita yhdestä järjestelmästä.

Veronumeromenettelyn lisäksi työmailla on käytössä urakoita sekä työntekijöitä koskeva tiedonantovelvollisuus. Urakoita ja työntekijöitä koskevat pääurakoitsijan lakisääteiset velvoitteet on huomioitu.

Palvelua käytetään läsnäolopäätteellä, joka on vaivaton ratkaisu kaiken kokoisiin kohteisiin. Työmaapäätteellä työntekijä voi leimata itsensä työmaalle helposti esimerkiksi VALTTI-korttia käyttäen tai kulunvalvotuista porteista.  

Mobiilipalvelut

 

Megaflex-työmaamobiili on kustannustehokas vaihtoehto pienille ja aluetyömaille. Puhelimella työmaalle kirjaaminen käy helposti Megaflexin selainpohjaisen käyttöliittymän ansiosta. Pienillä työmailla kirjaus mobiilipalvelun kautta mahdollistaa sen, ettei erillistä leimauspäätettä tarvita. Työntekijä voi esimerkiksi leimata itsensä työmaalle omalla puhelimellaan. Työnjohtaja voi vastaavasti rekisteröidä liikkuvat työntekijät työmaalle, sekä tarvittaessa todentaa mobiililaitteella kaikki työmaalle rekisteröidyt henkilöt.

 

Integroinnit

 

Megaflex Työmaa on integroitu Vastuu Groupin Luotettava kumppani-, Taitorekisteri- ja Ilmoita-palveluun sekä HR-, KV-, RI- ja CCTV- järjestelmien kanssa.

 
  • Täydellinen pilvipalvelu
  • Urakointiketjujen ja sopimussuhteiden hallinta käyttöliittymässä
  • Käytä mistä ja millä laitteella tahansa (PC, puhelin, tabletti)
  • Automatisoidut työntekijäilmoitukset Verottajalle
  • Säänkestävä IP-suojattu työmaapääte
  • Helppo ja nopea käyttöönotto
  • mahdollisuus lisätä lähes rajaton määrä kulunvalvonnalla rajattuja alueita työmaalle -> kulkuja voidaan joustavasti ohjata
  • 24/7-ylläpito
   
   
   
   
   

Kulunvalvonta

 

Haluatko kuulla lisää Megaflex Työmaa ratkaisuista? Ota yhteyttä! 

 

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi