Megaflex työmaa

Megaflex Työmaa on erityisesti työmaiden tarpeisiin suunniteltu raportointi ja kulunhallintajärjestelmä. Megaflexillä hallitset useita työmaita yhdestä järjestelmästä. Työntekijöitä koskevat pääurakoitsijan lakisääteiset velvoitteet on huomioitu. Järjestelmä on kustannustehokas sillä se on mahdollista räätälöidä jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.

Palvelua käytetään säänkestävällä läsnäolopäätteellä, joka on vaivaton ratkaisu kaiken kokoisiin kohteisiin. Työmaapäätteellä työntekijä voi leimata itsensä työmaalle helposti esimerkiksi VALTTI-korttia käyttäen tai kulunvalvotuista porteista.  Järjestelmään on myös mahdollista liittää kulunvalvontaovia, puomeja, pyörö- ja liukuportteja.

Työmaamobiili

Megaflex-työmaamobiili on kustannustehokas vaihtoehto pienille ja aluetyömaille. Puhelimella työmaalle kirjaaminen käy helposti Megaflexin selainpohjaisen käyttöliittymän ansiosta. Kirjaus mobiilipalvelun kautta mahdollistaa sen, ettei erillistä leimauspäätettä tarvita. Työntekijä voi esimerkiksi leimata itsensä työmaalle omalla puhelimellaan. Työnjohtaja voi vastaavasti rekisteröidä liikkuvat työntekijät työmaalle, sekä tarvittaessa todentaa mobiililaitteella kaikki työmaalle rekisteröidyt henkilöt.

  • Käyttäjäystävällinen ja visuaalisesti selkeä käyttöliittymä
  • Helppo ja nopea käyttöönotto
  • Mahdollisuus lisätä lähes rajaton määrä kulunvalvonnalla rajattuja alueita työmaalle -> kulkuja voidaan joustavasti ohjata
  • Ohjelmistotuki
  • Toimii pilvipalveluna
  • Urakointiketjujen ja sopimussuhteiden hallinta käyttöliittymässä
  • Ohjelmiston käyttö mahdollista PC:tä, puhelinta, tablettia -hyödyntäen
  • Automatisoidut työntekijäilmoitukset Verottajalle
  • Soveltuu suurille että pienille yrityksille

Integroinnit

Megaflex Työmaa on integroitu Vastuu Groupin Luotettava kumppani-, Taitorekisteri- ja Ilmoita-palveluun sekä HR-, KV-, RI- ja CCTV- järjestelmien kanssa.

 

megaflex-tilahallinta-opas.png

 

Lue lisää Työmaahallinnasta - lataa Visma Megaflex Työmaan esite!  Lataa nyt

Soita ja kysy lisää!

_mobile_phone.jpg

Lassi Heiskala
Sales Manager

 

lassi.heiskala@visma.com
041 318 8615

_mobile_phone.jpg

Jani Kiviniemi
Sales Manager

 

jani.kiviniemi@visma.com
040 539 8357 

 

Haluatko kuulla lisää Megaflex työmaa-ratkaisusta?

Jätä yhteystietosi lomakkeella

Sähköpostiosoite *
Nimi *
Yritys *
Puhelinnumero *

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.