Työmaiden kulunvalvonta

Sujuvat ja räätälöidyt työmaapalvelut

Megaflex Työmaa on erityisesti työmaiden tarpeisiin suunniteltu kulunhallintajärjestelmä. Ratkaisuun voidaan liittää rikosilmoittimia, kameravalvontaa, kulunvalvontaovia, puomeja, pyörö- ja liukuportteja.

Veronumeromenettelyn lisäksi työmailla on käytössä urakoita sekä työntekijöitä koskeva tiedonantovelvollisuus, jossa tilaajan on ilmoitettava urakoista ja työmaan päätoteuttajan on ilmoitettava tietoja verottajalle työmaalla työskentelevistä henkilöistä kuukausittain.

Palvelua käytetään läsnäolopääteellä, joka on vaivaton ratkaisu kaiken kokoisiin kohteisiin. Työmaapäätteellä työntekijä voi leimata itsensä työmaalle esimerkiksi VALTTI-korttia käyttäen.   

Mobiilipalvelut

 

Mobiili-työmaapalvelu sopii varsinkin pientyömaille. Mobiilipalvelussa kiinteän leimauspäätteen voi korvata liikkuvalla leimauslaitteella. Työntekijä voi esimerkiksi leimata itsensä työmaalle omalla puhelimellaan. Työnjohtaja voi vastaavasti rekisteröidä liikkuvat työntekijät työmaalle, sekä tarvittaessa todentaa mobiililaitteella kaikki työmaalle rekisteröidyt henkilöt.

 

Integroinnit

 

Järjestelmä on integroitu muun muassa Vero.fi- ja Tilaajavastuu.fi-järjestelmiin sekä HR-, KV-, RI- ja CCTV- järjestelmien kanssa.

MegaFlex Työmaa lyhyesti


  • Täydellinen pilvipalvelu

  • Urakointiketjujen ja sopimussuhteiden hallinta käyttöliittymässä

  • Käytä mistä ja millä laitteella tahansa (PC, puhelin, tabletti)

  • Automaattiset veroraportit

  • Säänkestävä IP-suojattu työmaapääte

  • Helppo ja nopea käyttöönotto

  • mahdollisuus lisätä lähes rajaton määrä kulunvalvonnalla rajattuja alueita työmaalle -> kulkuja voidaan joustavasti ohjata
  • 24/7-ylläpito

   

Kulunvalvonta

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

myynti.vismamegaflex@visma.com

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324

Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.