Turvallisuusratkaisut

Valvo kiinteistön turvallisuutta reaaliaikaisesti ja modernisti

Kameravalvonta

 

Kameravalvonnan avulla turvallisuus paranee niin ennaltaehkäisevästi kuin tuoden helppoutta tapahtumien selvitykseen. Myös erilaisiin tuotannonohjauksiin ja tehostamiseen kameravalvonta tuo huomattavia hyötyjä. Ratkaisuilla voidaan päivittää analogiset kameraratkaisut tähän päivään käyttäen hyväksi olemassaolevaa koaksiaalikaapelia. Tallennus onnistuu sekä paikallisiin tallentimiin, että Megaflex-pilvitallentimille. Pilvitallennus hyödyntää vahvaa salausta kohteen ja konesalin välillä ja soveltuu erityisesti silloin, jos on useita valvottavia kohteita, joissa on kussakin vain vähän kameroita. Tällöin jokaiseen yksittäiseen pisteeseen ei tarvita kameratallentimia, vaan kamerat ja internet yhteys riittävät. 
Edustamme kaikkia Suomessa yleisesti saatavilla olevia kameramerkkejä sekä tallentimia. 

Pysäköinti

 

Pysäköintimoduulin avulla helpotat vierailijoiden pysäköintiä. Samalla hallinnoit ja tehostat myös oman henkilöstön pysäköintiä.

Rikosilmoitin- ja murtoilmaisujärjestelmä

 

Rikosilmoitin/-ja murtoilmaisujärjestelmä tarjoaa käyttöön järjestelmän, joka parantaa henkilöturvallisuutta ja vähentää kiinteistön riskiä joutua ilkivallan kohteeksi. Lisäksi järjestelmä ennaltaehkäisee kiinteistöön kohdistuvaa mahdollista rikollista toimintaa.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

myynti.vismamegaflex@visma.com

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324

Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.