Turvallisuusratkaisut

Valvo kiinteistön turvallisuutta reaaliaikaisesti ja modernisti

Kameravalvonta

 

Kameravalvonnan avulla turvallisuus paranee niin ennaltaehkäisevästi kuin tuoden helppoutta tapahtumien selvitykseen. Myös erilaisiin tuotannonohjauksiin ja tehostamiseen kameravalvonta tuo huomattavia hyötyjä. Ratkaisuilla voidaan päivittää analogiset kameraratkaisut tähän päivään käyttäen hyväksi olemassaolevaa koaksiaalikaapelia. Tallennus onnistuu sekä paikallisiin tallentimiin, että Megaflex-pilvitallentimille. Pilvitallennus hyödyntää vahvaa salausta kohteen ja konesalin välillä ja soveltuu erityisesti silloin, jos on useita valvottavia kohteita, joissa on kussakin vain vähän kameroita. Tällöin jokaiseen yksittäiseen pisteeseen ei tarvita kameratallentimia, vaan kamerat ja internet yhteys riittävät. 
Edustamme kaikkia Suomessa yleisesti saatavilla olevia kameramerkkejä sekä tallentimia. 

Pysäköinti

 

Pysäköintimoduulin avulla helpotat vierailijoiden pysäköintiä. Samalla hallinnoit ja tehostat myös oman henkilöstön pysäköintiä.

Rikosilmoitin- ja murtoilmaisujärjestelmä

 

Rikosilmoitin/-ja murtoilmaisujärjestelmä tarjoaa käyttöön järjestelmän, joka parantaa henkilöturvallisuutta ja vähentää kiinteistön riskiä joutua ilkivallan kohteeksi. Lisäksi järjestelmä ennaltaehkäisee kiinteistöön kohdistuvaa mahdollista rikollista toimintaa.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi