Visma Megaflex tilahallinta

Karttapohjaisen järjestelmän avulla hallitset erilaisten tilojen varauksia kätevästi selaimen avulla.

Kokous- ja luokkatilojen hallinnointi sähköisesti

 

Visma Megaflex-tilanhallintajärjestelmän avulla hallinnoit mm. kuntalaisten ja peruskoulujen tilavaraukset sähköisesti. Järjestelmän avulla varaat kunnan tiloja kunnan omien kotisivujen kautta joko maksullisesti vai maksuttomasti. Varaustiedot siirtyvät graafiseen karttaan tilojen pohjakuvista, jolloin asiakas näkee reaaliaikaisesti mikä palvelu tai tila on varattu milläkin aikajaksolla. Lisäksi käyttäjä saa varausajaksi kulkuoikeuden tilaan varaamalleen ajalle. Varauksia voi myös perua tarpeen niin vaatiessa.

Oppilaitoskäytössä opettajat voivat tehdä tilavarauksen Visma InSchool -ohjelmisto Kurren kalenterista ja nähdä kartasta helposti missä varattu tila sijaitsee. Tila voi olla mikä tahansa määritelty paikka, kuten luokkahuone, liikuntatila, ryhmätyötila. Tilojen hallinnointi on todella helppoa ja nopeaa, sillä koko koulualueen varaukset näkyvät reaaliaikaisena. Tilojen käyttöä voidaan seurata myös huoneisiin ja työpisteisiin asennetuilla langattomilla sensoreilla kuten läsnäolo- ja ilmanlaatusensoreilla.

Kaikki varaustiedot voidaan näyttää joko isoissa aulanäytöissä tai pienemmissä ovinäytöissä. Kokonaisratkaisu tuotetaan pilvipalveluna Visma Megaflex:n puolesta. Lisää langattomia IOT-sensoreita mittaamaan ilmanlaadun eri olosuhteita ja tilojen tai työpisteiden käyttöasteita. 

Varaa yhteiskäyttöisiä työpisteitä etukäteen - näin varmistat työskentelyn kollegojesi läheisyydessä. 

 

 
   
   

Visma Megaflex Tilavaraus

 

- Reaaliaikainen karttanäkymä tiloista

- Tilavaraukset muutamalla klikkauksella

- Mittaa tilojen käyttöastetta ja sisäilman laatua

- Integroituu Visma InScholl-ratkaisuihin sekä Office 365-ohjelmistoon

 

 Lue lisää tilavarausratkaisusta

Antamalla tietosi saat ladattua esitteen

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi