Megaflex SaaS

Hallitse maailmaasi nykyaikaisesti ja turvallisesti

Nykyaikainen pilvipalvelu

Megaflex on uudenlainen Software as a Service, eli SaaS-ratkaisu. Ratkaisu on pilvipalvelu, joten suuria laiteinvestointeja ei tarvita. Kaikki ratkaisut löytyvät samasta, selainpohjaisesta käyttöliittymästä. Huolehdimme ratkaisun ylläpidosta palveluna, jotta sen käyttö olisi sinulle vaivatonta ja kustannustehokasta.

Tietoturvallisuus

Megaflex on tietoturvallinen tapa ohjata ihmisten kulkua. Ratkaisun korkean tietoturvatason takaa tietoliikenteen SSL/AES-salaus sekä luotettava konesalipalvelu. Megaflex on huomattavasti korkeampi turvatasoltaan verrattuna perinteisiin, teknisesti raskaisiin järjestelmiin.

Integrointi

Uuden järjestelmärakenteensa ansiosta Megaflex voidaan integroida monimutkaisiin ympäristöihin. Integrointi erilaisten käytössä olevien järjestelmien kanssa on tehokasta ja se säästää aikaa.

Ylläpito etänä

Megaflexin ylläpito onnistuu etänä, joten järjestelmä voidaan ottaa käyttöön maailmanlaajuisesti. Järjestelmällä voidaan helposti hallita suuria kiinteistömassoja.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

megaflex contact