Kattavat kokonaisratkaisut

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijatiimimme auttaa nykytilan kartoituksessa ja suunnittelee toimivia ja turvallisia kulunhallinnan ympäristöjä asiakastarpeiden mukaisesti. Konsultoimme loppukäyttäjiä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme myös AutoCAD-palveluita.

Projektinjohtopalvelut

Toteutamme turvallisuusjärjestelmien toimituksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tekniset järjestelmät liitetään yhteen toimiviksi kokonaisuuksiksi. Yhdessä sovittuja toimitustapoja ja aikatauluja noudattaen asiakas tietää aina, mikä on projektin tilanne ja valmiusaste. Asiantuntijamme käyvät kohteen suunnitelmat läpi asiakkaan, suunnittelijoiden ja tarvittaessa arkkitehdin kanssa.

Pääkäyttö- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista pääkäyttäjäpalvelua. Huolehdimme puolestanne kulunhallinta- ja työaikajärjestelmän hallinnasta täysin. Tarjoamme pääkäyttöpalveluita myös joustavasti tarpeen mukaan. Palvelu tarjotaan tehokkaasti etäpalveluna. Tarjoamme maanlaajuisesti sekä ohjelmisto- että asennuskoulutusta asiakastarpeen mukaan räätälöitynä.

Asennus- ja huoltopalvelut

Koulutetut ammattilaisemme asentavat ja ylläpitävät asiakkaan turvallisuusjärjestelmiä. Tahdomme tarjota nopeaa palvelua ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme, ja siksi tarjoamme järjestelmien huoltopalveluita etänä sekä kohteessa. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme auttavat maanlaajuisesti, jotta vasteajat pysyvät sopimusten mukaisena.

Teknologiakumppanuus

Tarjoamme mahdollisuutta laajempaan teknologiakumppanuuteen. Tuotamme tuotteita ja palveluja monille eri osa-alueille. Käytössämme on yli 100 hengen suomalainen ohjelmisto-osaajan tiimi, useilta eri osa-alueilta. Palvelualustamme toimii monimuotoisesti ja sen avulla pystymme rakentamaan asiakkaille heidän liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja.

Soita ja kysy lisää!

_mobile_phone.jpg

Lassi Heiskala
Sales manager


lassi.heiskala@visma.com
041 318 8615

_mobile_phone.jpg

Kari Kuittinen
Director, Sales and Operations


kari.kuittinen@visma.com
050 2939

 

_mobile_phone.jpg

Juha-Pekka Määränen
Sales manager

juha-pekka.maaranen@visma.com
0400 130031

 

Haluatko kuulla lisää Megaflexin ratkaisuista?

Jätä yhteystietosi lomakkeella

Sähköpostiosoite *
Nimi *
Yritys *
Puhelinnumero *

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.