Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut


Asiantuntijatiimimme auttaa nykytilan kartoituksessa ja suunnittelee kulunhallinnan ympäristöjä asiakastarpeiden mukaisesti. Konsultoimme loppukäyttäjiä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme myös AutoCAD-palveluita.

Projektinjohtopalvelut


Toteutamme turvallisuusjärjestelmien toimituksen kokonaisuudessaan; tekniset järjestelmät liitetään yhteen toimiviksi kokonaisuuksiksi. Yhdessä sovittuja toimitustapoja ja aikatauluja noudattaen asiakas tietää aina, mikä on projektin tilanne ja valmiusaste. Asiantuntijamme käyvät kohteen suunnitelmat läpi asiakkaan, suunnittelijoiden ja tarvittaessa arkkitehdin kanssa.

Pääkäyttö- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista pääkäyttäjäpalvelua. Huolehdimme puolestanne kulunhallinta- ja työaikajärjestelmän hallinnasta täysin tai räätälöitynä tarpeen mukaan. Kauttamme on saatavilla myös maailmanlaajuisesti ohjelmisto- että asennuskoulutusta.

Asennus- ja huoltopalvelut


Koulutetut ammattilaisemme asentavat ja ylläpitävät asiakkaan turvallisuusjärjestelmiä. Tahdomme tarjota nopeaa palvelua ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme, ja siksi tarjoamme järjestelmien huoltopalveluita etänä sekä kohteessa. 

Teknologiakumppanuus


Tarjoamme mahdollisuutta laajempaan teknologiakumppanuuteen. Käytössämme on koko Visma konsernin ohjelmisto-osaajat, joten voimme tuottaa tuotteita ja palveluja kattavasti eri osa-alueille. Palvelualustamme toimii monimuotoisesti ja sen avulla pystymme rakentamaan asiakkaille heidän liiketoimintaansa tukevia ohjelmistoja.

Soita ja kysy lisää!

_mobile_phone.jpg

Lassi Heiskala
Sales manager


lassi.heiskala@visma.com
041 318 8615

_mobile_phone.jpg

Kari Kuittinen
Director, Sales and Operations


kari.kuittinen@visma.com
050 2939

 

_mobile_phone.jpg

Juha-Pekka Määränen
Sales manager

juha-pekka.maaranen@visma.com
0400 130031

 

Haluatko kuulla lisää Megaflexin ratkaisuista?

Jätä yhteystietosi lomakkeella

Sähköpostiosoite *
Nimi *
Yritys *
Puhelinnumero *

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.