Kokonaisratkaisua rakentamassa

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijatiimimme auttaa nykytilan kartoituksessa ja suunnittelee toimivia ja turvallisia kulunhallinnan ympäristöjä asiakastarpeiden mukaisesti. Konsultoimme loppukäyttäjiä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme myös AutoCAD-palveluita.

Projektinjohtopalvelut

Toteutamme turvallisuusjärjestelmien toimituksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tekniset järjestelmät liitetään yhteen toimiviksi kokonaisuuksiksi. Yhdessä sovittuja toimitustapoja ja aikatauluja noudattaen asiakas tietää aina, mikä on projektin tilanne ja valmiusaste. Asiantuntijamme käyvät kohteen suunnitelmat läpi asiakkaan, suunnittelijoiden ja tarvittaessa arkkitehdin kanssa.

Pääkäyttö- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista pääkäyttäjäpalvelua. Huolehdimme puolestanne kulunhallinta- ja työaikajärjestelmän hallinnasta täysin. Tarjoamme pääkäyttöpalveluita myös joustavasti tarpeen mukaan. Palvelu tarjotaan tehokkaasti etäpalveluna. Tarjoamme maanlaajuisesti sekä ohjelmisto- että asennuskoulutusta asiakastarpeen mukaan räätälöitynä.

Asennus- ja huoltopalvelut

Koulutetut ammattilaisemme asentavat ja ylläpitävät asiakkaan turvallisuusjärjestelmiä. Tahdomme tarjota nopeaa palvelua ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme, ja siksi tarjoamme järjestelmien huoltopalveluita etänä sekä kohteessa. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme auttavat maanlaajuisesti, jotta vasteajat pysyvät sopimusten mukaisena.

Teknologiakumppanuus

Tarjoamme mahdollisuutta laajempaan teknologiakumppanuuteen. Tuotamme tuotteita ja palveluja monille eri osa-alueille. Käytössämme on yli 100 hengen suomalainen ohjelmisto-osaajan tiimi, useilta eri osa-alueilta. Palvelualustamme toimii monimuotoisesti ja sen avulla pystymme rakentamaan asiakkaille heidän liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä! 

myynti.vismamegaflex@visma.com

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Juha Juntunen
Myyntipäällikkö
juha.juntunen@visma.com
040 6464 423

Kari Kuittinen
Customer Success Director
kari.kuittinen@visma.com
050 2939

Juha Laakkonen
Asiakkuusjohtaja
juha.laakkonen@visma.com
040 024 4324

Juha Väisänen
Myyntijohtaja
juha.vaisanen@visma.com
050 406 8620

Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.