Muut palvelut

Kokonaisratkaisun rakentaminen

Turvallisuusalan asiantuntija

Tarjoamme kokonaispalveluratkaisuja aina konsultointi- ja asiantuntijapalveluista pääkäyttöpalveluihin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Projektinjohtopalvelut

Toteutamme turvallisuusjärjestelmien toimituksen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tekniset järjestelmät liitetään yhteen toimiviksi kokonaisuuksiksi. Yhdessä sovittuja toimitustapoja ja aikatauluja noudattaen asiakas tietää aina, mikä on projektin tilanne ja valmiusaste. Asiantuntijamme käyvät kohteen suunnitelmat läpi asiakkaan, suunnittelijoiden ja tarvittaessa arkkitehdin kanssa.

Pääkäyttö- ja koulutuspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista pääkäyttäjäpalvelua. Huolehdimme puolestanne kulunhallinta- ja työaikajärjestelmän hallinnasta täysin. Tarjoamme pääkäyttöpalveluita myös joustavasti tarpeen mukaan. Palvelu tarjotaan tehokkaasti etäpalveluna. Tarjoamme maanlaajuisesti sekä ohjelmisto- että asennuskoulutusta asiakastarpeen mukaan räätälöitynä.

Asennus- ja huoltopalvelut

Koulutetut ammattilaisemme asentavat ja ylläpitävät asiakkaan turvallisuusjärjestelmiä. Tahdomme tarjota nopeaa palvelua ja kustannustehokkuutta asiakkaillemme, ja siksi tarjoamme järjestelmien huoltopalveluita etänä sekä kohteessa. Tarvittaessa yhteistyökumppanimme auttavat maanlaajuisesti, jotta vasteajat pysyvät sopimusten mukaisena.

Teknologiakumppanuus

Tarjoamme mahdollisuutta laajempaan teknologiakumppanuuteen. Tuotamme digiosaamisen kautta tuotteita ja palveluja monille eri osa-alueille. Käytössämme on yli 100 hengen suomalainen huippuohjelmisto-osaajan tiimi, useilta eri osa-alueilta. Palvelualustamme toimii monimuotoisesti ja sen avulla pystymme rakentamaan asiakkaille heidän liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja.

Konsultointi- ja asiantuntijapalvelut

Asiantuntijatiimimme auttaa nykytilan kartoituksessa ja suunnittelee toimivia ja turvallisia kulunhallinnan ympäristöjä asiakastarpeiden mukaisesti. Konsultoimme loppukäyttäjiä, suunnittelijoita ja arkkitehtejä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme myös AutoCAD- ja 3D Pro-palveluita.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

megaflex contact