Reaaliaikaista, joustavaa ja tehokasta kulunvalvontaa

Sopii eri kokoisille kiinteistölle mahdollistaen nopean käyttöönoton

Megaflex kulunvalvonta parantaa kiinteistösi turvallisuutta 

 

Megaflex-kulunvalvonnan asentaminen ja ylläpito on helppoa. Greenbox IoT -pääte on etähallittava. 

Megaflex-kulunvalvonta on tietoturvallinen IoT-teknologiaan ja pilvipalveluun perustuva kulunvalvontajärjestelmä, jonka avulla hallinnoit rajattomia määriä alueita, tiloja, ovia sekä turvaovia napin painalluksella mistä tahansa maailmassa. Henkilöiden tiedot ja kulkuoikeudet määritellään järjestelmään ja tämän jälkeen vanhat laitteet vaihdetaan Megaflex Greenbox IoT -päätteisiin - muuta ei tarvita. 

 

 

 

Yhteensopivuus

 

   • Megaflex kulunvalvonta on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien RFID-lukijoiden kanssa ja mahdollista asentaa mihin tahansa kohteeseen.
   • Vanhat olemassa olevat kulunvalvontaratkaisut on helposti korvattavissa Megaflexillä.
   • Sopii erikokoisille kiinteistöille mahdollistaen nopean käyttöönoton.
   • Graafinen käyttöliittymä tekee kulunhallinnasta selkeää ja tehokasta. Karttapohjainen näkymä helpottaa kiinteistöjen valvontaa. 
   • Uusien henkilöiden lisääminen, kulkuoikeuksien määritteleminen sekä niiden päivitys onnistuvat nopeasti havainnollisen käyttöliittymän ansiosta.  

 

 

Data analytics - green.png

Pilvipalveluna

Megaflex kulunvalvonta toimii Software as a Service (Saas) palveluna eli isoja laitehankintoja ei asiakkaan puolelta tarvita. Kaikki toiminnallisuudet ovat käytettävissä netin kautta samasta käyttöliittymästä. Jotta ratkaisu olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja taloudellinen, me Visma Megaflexillä hoidamme huollot ja päivitykset puolestanne.

Encryption green_v2.jpg

Tietoturvallinen

Megaflex kulunvalvonnassa käytetään korkean tietoturvan tasoa. Saamme jatkuvasti kyberturvallisuustietoja Traficomilta, hyödynnämme myös SentinelOnen, Qualysin ja F-Securen palveluita laitteidemme ja palvelimien eheyden ylläpitämiseksi. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, testausta ja tutkimusta, jotta voimme luvata, että järjestelmä on turvallinen ja ajan tasalla myös tulevaisuudessa.

Graafinen näkymä

 

Megaflex kulunvalvontaan on helppo lisätä olemassa olevan tilan pohjapiirros ja karttapohjaan määritellä kulunvalvotut tilat ja ovet. Alueita voi myös piirtää kuvaan. Oheisessa kuvassa kulunvalvottu alue on määritelty punaisena alueena ja ovikuvakkeena, jotka ilmaisevat ongelmat tai hälytyksen tilassa.

Megaflex.png

 

Lataa Visma Megaflex kulunhallinnan esite!  Lataa tästä

Soita niin kerromme lisää!

_mobile_phone.jpg

Lassi Heiskala
Sales manager


lassi.heiskala@visma.com
041 318 8615

_mobile_phone.jpg

Kari Kuittinen
Director, Sales and Operations


kari.kuittinen@visma.com
050 2939

 

_mobile_phone.jpg

Juha-Pekka Määränen
Sales manager

juha-pekka.maaranen@visma.com
0400 130031

 

Haluatko kuulla lisää Megaflex kulunvalvonnasta?

Jätä yhteystietosi lomakkeella

Sähköpostiosoite *
Nimi *
Yritys *
Puhelinnumero *

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.