Megaflex kulunvalvonta

Megaflex-kulunvalvonnan asentaminen ja ylläpito on helppoa. Greenbox IoT -pääte on etähallittava.

 

Megaflex-kulunvalvonta on tietoturvallinen IoT-teknologiaan ja pilvipalveluun perustuva kulunvalvontajärjestelmä, jonka avulla hallinnoit rajattomia määriä alueita, tiloja, ovia sekä turvaovia napin painalluksella mistä tahansa maailmassa. Henkilöiden tiedot ja kulkuoikeudet määritellään järjestelmään ja tämän jälkeen vanhat laitteet vaihdetaan Megaflex Greenbox IoT -päätteisiin - muuta ei tarvita. 

 

Yhteensopivuus

   • Megaflex kulunvalvonta on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien RFID-lukijoiden kanssa ja mahdollista asentaa mihin tahansa kohteeseen.
   • Vanhat olemassa olevat kulunvalvontaratkaisut on helposti korvattavissa Megaflexillä.
   • Sopii erikokoisille kiinteistöille mahdollistaen nopean käyttöönoton.
   • Graafinen käyttöliittymä tekee kulunhallinnasta selkeää ja tehokasta. Karttapohjainen näkymä helpottaa kiinteistöjen valvontaa. 
   • Uusien henkilöiden lisääminen, kulkuoikeuksien määritteleminen sekä niiden päivitys onnistuvat nopeasti havainnollisen käyttöliittymän ansiosta.  

 

 

Pilvipalveluna

Megaflex kulunvalvonta toimii Software as a Service (Saas) palveluna eli isoja laitehankintoja ei asiakkaan puolelta tarvita. Kaikki toiminnallisuudet ovat käytettävissä netin kautta samasta käyttöliittymästä. Jotta ratkaisu olisi mahdollisimman helppokäyttöinen ja taloudellinen, me Visma Megaflexillä hoidamme huollot ja päivitykset puolestanne.

Tietoturvallinen

Megaflex kulunvalvonnassa käytetään korkean tietoturvan tasoa. Saamme jatkuvasti kyberturvallisuustietoja Traficomilta, hyödynnämme myös SentinelOnen, Qualysin ja F-Securen palveluita laitteidemme ja palvelimien eheyden ylläpitämiseksi. Teemme jatkuvaa kehitystyötä, testausta ja tutkimusta, jotta voimme luvata, että järjestelmä on turvallinen ja ajan tasalla myös tulevaisuudessa.

Katso miten kulkeminen tapahtuu Megaflex-mobiilin avulla

Megaflex kulunvalvonnan avulla on mahdollista käyttää puhelinta kulkutunnisteena. Puhelin on turvallinen valinta tunnistamiseen, koska mukana on aina joko, sormenjälkitunnistus, salasana tai kuvio, jolla henkilö todennetaan. Mobiilitunnisteen voi kätevästi lähettää myös tilapäisille käyttäjäryhmille esim. kiinteistöjen ylläpidollisia tehtäviä varten. Käynnin jälkeen tunnisteen voi nopeasti poistaa käytöstä. 

Järjestelmässä käytetään Idescon 8 CD 2.0 MI -lukijoita, jotka lukevat mobiilitunnisteiden ohella myös tavallisia MIFARE DESFire -tunnisteita. Idescon mobiilitunnisteet on liitetty samaan järjestelmään, jossa myös fyysisten tunnisteiden hallinta tapahtuu. Integraatio Megaflex -järjestelmään tapahtuu Idesco ID -palvelun avulla. 

Graafinen näkymä

 

Megaflex kulunvalvontaan on helppo lisätä olemassa olevan tilan pohjapiirros ja karttapohjaan määritellä kulunvalvotut tilat ja ovet. Alueita voi myös piirtää kuvaan. Oheisessa kuvassa kulunvalvottu alue on määritelty punaisena alueena ja ovikuvakkeena, jotka ilmaisevat ongelmat tai hälytyksen tilassa.

Megaflex.png

 

Lataa Megaflex kulunvalvonnan esite! 

Lataa tästä

Soita niin kerromme lisää!

_mobile_phone.jpg

Lassi Heiskala
Sales Manager

 

lassi.heiskala@visma.com
041 318 8615

_mobile_phone.jpg

Jani Kiviniemi
Sales Manager

 

jani.kiviniemi@visma.com
040 539 8357 

 

Haluatko kuulla lisää Megaflex kulunvalvonnasta?

Jätä yhteystietosi lomakkeella

Sähköpostiosoite *
Nimi *
Yritys *
Puhelinnumero *

Mikäli annat henkilötietosi edellä kuvattuun tarkoitukseen, Visma käsittelee henkilötietojasi Visman Tietosuojaselosteen mukaisesti.