Greenbox

Laite, joka korvaa teknisesti raskaat, vaikeasti ylläpidettävät järjestelmät

Internet of things

Greenbox on Visma Megaflex Oy:n kehittämä, monipuolinen ja joustavasti ohjelmoitavissa oleva laite, joka perustuu teolliseen internetiin. Yhdellä laitteella voidaan ohjata useita eri sähköisiä komponentteja, kuten lukkoja, lukijoita, rikosilmoittimia tai mitä tahansa muita sensoreita aina ilmanlaadun mittaamiseen asti. Nykyaikainen prosessoritekniikka, monipuoliset sisääntuloliitännät ja langattomat ominaisuudet (WiFi/LAN/4G) mahdollistavat sähköisten komponenttien helpon liittämisen Greenboxiin.

Korvaa teknisesti raskaat järjestelmät

Greenbox korvaa teknisesti raskaat, olemassa olevat valvontajärjestelmät nykyaikaisella vaihtoehdolla. Greenboxin asentaminen käy nopeasti ja yrityksen olemassa olevia kaapelointeja, lukijoita ja kulkutunnisteita voidaan käyttää hyödyksi.

Etähallittavuus

Greenboxin ylläpito, vianmääritys ja huolto onnistuvat etänä. Etähallittavuus antaa joustavuutta päivitys- ja diagnostiikkatilanteissa ja tuo kustannustehokkuutta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
megaflex contact
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.