Greenbox

Laite, joka korvaa teknisesti raskaat, vaikeasti ylläpidettävät järjestelmät

Internet of things

Greenbox on Visma Megaflex Oy:n kehittämä, monipuolinen ja joustavasti ohjelmoitavissa oleva laite, joka perustuu teolliseen internetiin. Yhdellä laitteella voidaan ohjata useita eri sähköisiä komponentteja, kuten lukkoja, lukijoita, rikosilmoittimia tai mitä tahansa muita sensoreita aina ilmanlaadun mittaamiseen asti. Nykyaikainen prosessoritekniikka, monipuoliset sisääntuloliitännät ja langattomat ominaisuudet (WiFi/LAN/4G) mahdollistavat sähköisten komponenttien helpon liittämisen Greenboxiin.

Korvaa teknisesti raskaat järjestelmät

Greenbox korvaa teknisesti raskaat, olemassa olevat valvontajärjestelmät nykyaikaisella vaihtoehdolla. Greenboxin asentaminen käy nopeasti ja yrityksen olemassa olevia kaapelointeja, lukijoita ja kulkutunnisteita voidaan käyttää hyödyksi.

Etähallittavuus

Greenboxin ylläpito, vianmääritys ja huolto onnistuvat etänä. Etähallittavuus antaa joustavuutta päivitys- ja diagnostiikkatilanteissa ja tuo kustannustehokkuutta.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tässä kuvatulla tavalla ja että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta.

megaflex contact