Priorite ja Proactum yhdistyvät ja muuttavat nimensä Visma Consultingiksi 

16.12.2014

Suomalaiset ICT konsultointi- ja ohjelmistoprojektiyhtiöt Priorite Oy ja Proactum Oy sulautuvat ja uusi yhtiö tulee toimimaan nimellä Visma Consulting Oy.

Tammikuussa 2014 Visma osti Priorite Oy:n ja Proactum Oy:n ja tuli sitä kautta vahvasti Suomen konsultointimarkkinaan. Nyt organisaatiota selkeytetään ja yritykset sulautetaan yhteen. Samalla yhtiön nimi muuttuu Visma Consulting Oy:ksi. Uuden yhtiön vertailuliikevaihto vuonna 2014 tulee olemaan 9,5 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on asiakashankkeissa yhteensä lähes 80 henkilöä. Yritykset ovat jatkaneet vahvaa kasvuaan ja vuonna 2014 kasvua tulee edellisvuoteen yli 20%.

Visma Consulting Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Petri Lillberg, joka on aiemmin toiminut sekä Prioriten, että Proactumin toimitusjohtajana. ”Muutos selkeyttää hallintoa ja organisaatiota ja mahdollistaa vahvemman näkyvyyden yhden brändin kautta”, kommentoi Petri Lillberg. ”Meillä on jo vahva asema suomalaisessa ICT konsultointimarkkinassa ja tulemme kasvattamaan rooliamme agressiivisesti. Visman brändi auttaa meitä saamaan paremmin näkyvyyttä ja tunnettuutta markkinassa”, hän jatkaa.

Uuden yhtiön toimipisteet ovat Helsingissä ja Tampereella. Tavoitteena on jatkaa agressiivista kasvua ja yhtiö suunnittelee rekrytoivansa yli 10 työntekijää lisää ensi syksyyn mennessä.


Lisätietoja:
Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014


Lisää tietoa Visma Consultingista
Visma Consulting Oy on ICT-konsultointiin ja ohjelmistoratkaisuihin keskittyvä palveluyritys. Yrityksen osaamisaluetta ovat ICT-alan konsultointi ja avoimen lähdekoodin tietojärjestelmäratkaisut kuten sähköinen asiointi, asian- ja dokumentinhallinta sekä portaalit ja kollaboraatioratkaisut. Yhtiön vertailuliikevaihto vuonna 2014 on yli 9,5 miljoonaa euroa ja sen kautta asiakashankkeissa on lähes 80 henkilöä. Yhtiön toimistot ovat Helsingissä ja Tampereella. www.vismaconsulting.fi