Visma M2 Studeo -oppimis­ympäristön tilaus- ja toimitusehdot

Visma Enterprise Oy (y-tunnus 1080465-1) tarjoaa asiakkailleen laajennuksia ja palveluja liittyen asiakkaan nykyiseen Visma-ohjelmistokokonaisuuteen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

PALVELUN KUVAUS

Visma Studeo M2 -oppimisympäristö tarjoaa palvelun tilanneille käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää Visman tarjoamia koulutuksia ja koulutusmateriaaleja verkossa ajasta ja paikasta riippumatta tilauskauden aikana. Oppimisympäristöstä löytyy mm. Visman ohjelmistoihin liittyviä opetusmateriaaleja sekä oppimistestejä. Visma pidättää oikeuden muokata oppimisympäristön sisältöä tilauskauden aikana.

HINNOITTELU

Palvelun normaalihinta on mainittu tuotteen esittelysivulla. Hinta sisältää yhden käyttäjäkohtaisen tunnuksen Visma Studeo M2 -oppimisympäristöön. Palvelu laskutusjakso on 6 kuukautta. Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin.

TILAUSEHDOT

Tilaus oikeuttaa yhteen henkilökohtaiseen käyttäjätunnukseen Visma Studeossa. Tilauksella sitoudutaan koulutuspakettiin 6 kuukaudeksi kerrallaan.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan hyväksymällä tilaus. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAPA

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin toimitustapa ja -aika sekä tuotteen käyttöönottoon liittyviä asioita. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkat tiedot toimitustavasta ja -ohjeista löytyvät tilausvahvistuksesta.

IRTISANOMINEN

Visma Studeo M2 -koulutuspalvelu päättyy automaattisesti 6 kk tilausjakson päättyessä.

MUUT EHDOT

Käyttäjillä on oikeus hyödyntää oppimismateriaaleja vain ja ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Käyttäjällä ei ole oikeutta myydä tai vuokrata oppimismateriaaleja tai muutoin hyödyntää materiaaleja muussa kuin omassa henkilökohtaisessa käytössä.

INFO

Mikäli sinulla on kysyttävää myytävistä Visma-koulutuspalveluista, ota yhteyttä: training.ep@visma.com