matkalasku

Matkalaskut helposti M2:lla

Poista työmatkoihin liittyvä ylimääräinen sähellys – automatisoi matkalaskusi M2:lla.

Kilometrikorvausten, päivärahojen ja kululaskujen kanssa puljaaminen tekee työmatkoista rasittavia. M2:lla automatisoit ison osan prosessista – tavoitteemme on, että lähivuosien aikana sovelluksemme hoitaa yli 80 % koko hässäkästä.

Automaattiset kilometrikorvaukset

Täppää laskuri päälle kun lähdet ajamaan. M2 laskee puolestasi matkan ajalta syntyneet kilometrit ja niistä maksettavat korvaukset.

Automaattiset päivärahalaskennat

Unohda päässälasku ja korjauskierrokset. M2 laskee päivärahan puolestasi TESien mukaisesti sekä Suomessa että ulkomailla.

Valmiit laskut eKuitilla

Kuittien kuvaaminen ja käsin naputtelu kuuluu 2000-luvulle – eKuitit kulkeutuvat sähköisesti suoraan M2:een ja muodostavat valmiin pohjan laskulle. Sinun tarvitsee vain tarkistaa lasku ja täyttää mahdollinen selite.

Lue lisää eKuitista >>

M2 oli selkeä vaihtoehto. Halusimme mahdollisimman modernin ja kehittyvän ratkaisun, joka eläisi tarpeidemme mukaan siten, että heti parin vuoden jälkeen ei tarvitsisi hankkia uutta järjestelmää

Mervi Metsävaara, Kuopion Energia

Olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että paljon ajavilla myyjillä on autoissaan GPS Logger -laite, joka kerää heidän ajonsa ja ajotietonsa. Tiedot siirretään M2-järjestelmään kerran viikossa. Pienen viidentoista minuutin koulutuksen jälkeen jokainen koki, että järjestelmä toimii ja on helppo käyttää.

Mira Ahjoniemi, LEO Pharma

Laskut taskussasi – tee matkalaskut mobiilisti

M2:lla matkalaskut kulkevat aina mukana taskussasi. Mobiilisovelluksella teet laskut heti tien päällä. Näin kenenkään ei tarvitse viettää laskusulkeisia työmatkan jälkeen. 

Lue lisää M2 mobiilisovelluksesta >>

Rajapinta tulorekisteriin, muistutukset ja näppärät integraatiot

Laskujen tekoa helpottaa entisestään valmis rajapinta tulorekisteriin, erilaiset ajastukset ja muistutukset sekä tiedon sujuva kulku. M2 sopii yhteen lähes kaikkien kirjanpito- ja maksatusjärjestelmien kanssa. Saat samalla suorat integraatiot luottokorttiyhtiöihin.

Laske paljonko M2 kustantaisi teille >>

Hoida matka- ja kululaskut yhdessä järjestelmässä

Miksi hankkisit kaksi järjestelmää, kun voit hoitaa molemmat asiat näppärästi yhdessä paikassa. M2 on luotu matka- ja kululaskujen tehokkaaseen käsittelyyn.

Lue lisää M2:n kululaskuista

Lue lisää Visman blogista

M2 Kuluhallinnan tulevaisuus

Sähköisellä kuitilla automatisoit kulu- ja matkalaskuprosessistasi jopa 80 prosenttia

Näin saat parin vuoden sisällä muovattua kuluhallinnan prosessistasi 80 % automatisoidun

Lue lisää »
kuluhallinnan trendit

Taloushallinnon tulevaisuus: kuluhallinnan trendit 2021

Miltä kuluhallinta näyttää tulevina vuosina? Kysyimme tätä taloushallinnon ammattilaisilta ja tunnistimme neljä ajankohtaista trendiä.

Lue lisää »
Kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri

Kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri – mitä ne käytännössä tarkoittavat?

Tässä blogissa avaamme työmatkailun terminologian peruskivet: mitä kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri tarkoittaa käytännössä.

Lue lisää »