Matkalaskujen tekeminen voi olla myös helppoa – M2:n avulla onnistut

Kilometrikorvausten, päivärahojen ja kululaskujen kanssa puljaaminen tekee työmatkoista rasittavia. M2:n avulla automatisoit ison osan matkalaskuprosessista – tavoitteemme on, että lähivuosien aikana sovelluksemme hoitaa yli 80 % koko hässäkästä.

Automaattiset kilometrikorvaukset

Täppää M2-mobiilissa laskuri päälle kun lähdet ajamaan. M2 laskee puolestasi matkan ajalta syntyneet kilometrit ja niistä maksettavat korvaukset.

Automaattiset päivärahalaskennat

Unohda päässälasku ja korjauskierrokset. M2 laskee päivärahan puolestasi työehtosopimusten mukaisesti sekä Suomessa että ulkomailla.

Kuitit talteen sähköisesti

Kuittien kuvaaminen ja käsin naputtelu kuuluvat 2000-luvulle – eKuitit kulkeutuvat sähköisesti suoraan M2:een ja muodostavat valmiin pohjan laskulle. Sinun tarvitsee vain tarkistaa lasku ja täyttää mahdollinen selite.

Lue lisää eKuitista >>

M2 oli selkeä vaihtoehto. Halusimme mahdollisimman modernin ja kehittyvän ratkaisun, joka eläisi tarpeidemme mukaan siten, että heti parin vuoden jälkeen ei tarvitsisi hankkia uutta järjestelmää

Mervi Metsävaara, Kuopion Energia

Olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että paljon ajavilla myyjillä on autoissaan GPS Logger -laite, joka kerää heidän ajonsa ja ajotietonsa. Tiedot siirretään M2-järjestelmään kerran viikossa. Pienen viidentoista minuutin koulutuksen jälkeen jokainen koki, että järjestelmä toimii ja on helppo käyttää.

Mira Ahjoniemi, LEO Pharma

Miksi valita M2 matkalaskujen käsittelyyn

Laskut taskussasi – tee matkalaskut mobiilisti

M2:lla matkalaskut kulkevat aina mukana taskussasi. Mobiilisovelluksella teet laskut heti tien päällä. Näin kenenkään ei tarvitse viettää laskusulkeisia työmatkan jälkeen. 

Lue lisää M2 mobiilisovelluksesta >>

Rajapinta tulorekisteriin, muistutukset ja näppärät integraatiot

Taloushallinnon elämää helpottaa entisestään valmis rajapinta tulorekisteriin, erilaiset ajastukset ja muistutukset sekä tiedon sujuva kulku. M2 sopii yhteen lähes kaikkien kirjanpito- ja maksatusjärjestelmien kanssa. Saat samalla suorat integraatiot luottokorttiyhtiöihin.

Kulu- ja matkalasku yhdessä järjestelmässä

Miksi hankkisit useita järjestelmiä, kun yhdellä voit hoitaa useamman asian näppärästi yhdessä paikassa? M2 on luotu matka- ja kululaskujen tehokkaaseen käsittelyyn. Hyvästi paperiset ajopäiväkirjat ja matkalaskuexcelit, tervetuloa M2.

Tutustu kululaskujen käsittelyyn >>

Lue lisää matkalaskuista

Haluatko kuulla lisää M2-matkalaskuohjelmasta? Ota yhteyttä!

Mikko Joki-Korpela Visma
Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio Visma
Jesse Vainio
 Sales Manager
 
 
Dmitri_Aho_Visma Enterprise-circle.png
Dima Aho
 Sales Manager