Visma M2 click to order tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Visma M2 click-2-order palvelukuvaus, ylläpito- ja tukipalvelut sekä tilausehdot

PALVELUN KUVAUS

Palvelu sisältää M2 matka- ja kuluhallintaohjelmiston käyttöoikeuden Visman SaaS-palvelussa. Palvelun tarjoaa Visma Enterprise Oy (Y-tunnus 1080465-1). 

Käyttöoikeus SaaS-palveluun myönnetään samassa käyttö- ja pääkäyttäjäympäristössä toimiville samaan konserniin kuuluville yhtiöille Suomessa.

Toimitus sisältää M2 tietokannan perustamisen sekä yhden pääkäyttäjätunnuksen toimittamisen tilaajalle, SaaS-palvelun versiopäivitykset jäljempänä mainituin ehdoin.  

Tilaaja voi halutessaan tilata lisäpalveluita kuten konsultointia ja pääkäyttäjän verkkokoulutuspaketin.

Palvelun ostaminen ei vaikuta muihin voimassa oleviin vuosisopimuksiin. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. 

OHJELMISTON YLLÄPITO JA TUKIPALVELUT

SaaS-palvelussa maksetaan ohjelmiston käytöstä Toimittajan laitteistoilta ja Toimittaja vastaa M2-ohjelmiston ylläpidosta sekä versiopäivityksistä. 

Palvelu sisältää pääkäyttäjille Visman asiakasyhteisö Communityn käytön.

HINNAT

SaaS-palvelun hinta koostuu kiinteästä kuukausimaksusta, joka on sidottu henkilömäärään. Maksu muodostuu niiden henkilöiden määrän mukaan, joilla on M2:ssa voimassa oleva työsuhde. Toimittaja veloittaa perushinnan lisäyksen automaattisesti. Laskutus vähintään 10 henkilön mukaan 69€/kk, tai toteutuneen mukaan jos henkilömäärä ylittää 10. Henkilömäärä tarkistetaan kuukausittain.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan hyväksymällä tilausehdot ja lähettämällä tilaus. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TOIMITUSTAPA

Onnistuneen tilauksen jälkeen tilaaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan tarkemmin tunnusten toimitustapa ja -aika sekä annetaan tuotteen käyttöönottoon liittyviä yleisiä ohjeita. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. 

MAKSUEHTO JA IRTISANOMINEN

SaaS-palvelun maksut veloitetaan jälkikäteen kalenterikuukausittain. Minimilaskutus 69€/kuukausi, tai toteutuneen mukaan 6,90€/henkilö.

Kaikki tilatut lisäpalvelut ja työsuoritteet veloitetaan niiden toimittamisen jälkeen ja vähintään kalenterikuukausittain. Maksuehto on 14 pv netto. 

Palvelusopimus on irtisanottavissa kahdentoista (12) kuukauden irtisanomisajalla. Toimittajan puolelta irtisanomisaika on kuusi (6) kuukautta. Aika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. 

Palvelusopimus irtisanotaan kirjallisesti lähettämällä sähköposti osoitteeseen support.ep.fi@visma.com

MUUT EHDOT JA YKSITYISYYDEN SUOJA

Voimassa olevat tiedot yksityisyyden suojasta löytyvät sähköisinä osoitteesta visma.fi/yksityisyydensuoja/etusivu

Muilta osin noudatetaan IT 2015 EAP Erityisehtoja konsultoinnista ja muista asiantuntijapalveluista, IT2015 ETP Erityisehtoja tietoverkon välityksellä toimitettavista palveluista ja IT2015 YSE Yleisiä sopimusehtoja. IT2015 YSE Yleisten sopimusehtojen kohtaa 12 ei sovelleta. M2-ohjelmisto toimitetaan sellaisena kuin se on ilman mitään takuita eikä toimittaja vastaa mistään välittömistä tai välillistä vahingoista, joita voi aiheutua ohjelmiston käyttämisestä.

Toimittaja voi käyttää Tilaajaa referenssinä.