kululasku

Hoida kululaskut ketterästi M2:lla

Rypistyneet kuitit, myöhästyneet kulukorvaukset, puuttuvien tietojen metsästys – kuulostaako tutulta? M2:lla poistat nämä ärsytystekijät arjestasi.

M2:lla automatisoit kululaskujen teon mahdollisimman pitkälle. Näin kenenkään ei tarvitse enää tuhlata turhaa aikaa näiden tekoon ja tarkastamiseen!

Automatisoi kululaskut eKuitilla

Unohda kuvien räpsiminen kuiteista ja tietojen naputtelu käsin. eKuitit kulkeutuvat sähköisesti suoraan M2:een ja muodostavat valmiin pohjan laskulle. Sinun ei tarvitse kuin tarkistaa lasku ja täyttää mahdolliset selitteet. 

eKuitti säästää asiakasyrityksiltämme yhteensä jopa 34 000 tuntia vuodessa.

Lue lisää eKuitista >>

Laskut taskussasi – tee kululaskut mobiilisti

Pidä kululaskut mukana taskussasi. Mobiilisovelluksella teet laskut lennosta. Näin kululaskut hoituvat heti ostoksen yhteydessä ja rahat päätyvät nopeasti hyväksynnän jälkeen tilille.

Lue lisää M2 mobiilisovelluksesta >>

Rajapinta tulorekisteriin, muistutukset ja näppärät integraatiot

Prosessia helpottaa entisestään valmis rajapinta tulorekisteriin, ajastukset ja muistutukset sekä tiedon sujuva kulku. M2 sopii yhteen lähes kaikkien kirjanpito- ja maksatusjärjestelmien kanssa. Saat samalla suorat integraatiot luottokorttiyhtiöihin, kuten Eurocard ja Firstcard.

Laske paljonko M2 kustantaisi teille >>

Aiemmin virheet päätyivät usein kirjanpitoon asti, ja niiden purkaminen oli työlästä. Nyt laskut on helppo korjata ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa tekijälle täydennettäväksi. Tämä säästää huomattavasti aikaa.

Minna Pihko, Kuopion Energia

Hoida kulu- ja matkalaskut yhdessä järjestelmässä

Miksi hankkisit kaksi järjestelmää, kun voit hoitaa molemmat asiat näppärästi yhdessä paikassa – M2 on luotu matka- ja kululaskujen tehokkaaseen käsittelyyn

Lue lisää M2:n matkalaskuista

Lue lisää Visman blogista

M2 Kuluhallinnan tulevaisuus

Sähköisellä kuitilla automatisoit kulu- ja matkalaskuprosessistasi jopa 80 prosenttia

Näin saat parin vuoden sisällä muovattua kuluhallinnan prosessistasi 80 % automatisoidun

Lue lisää »
kuluhallinnan trendit

Taloushallinnon tulevaisuus: kuluhallinnan trendit 2021

Miltä kuluhallinta näyttää tulevina vuosina? Kysyimme tätä taloushallinnon ammattilaisilta ja tunnistimme neljä ajankohtaista trendiä.

Lue lisää »
Kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri

Kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri – mitä ne käytännössä tarkoittavat?

Tässä blogissa avaamme työmatkailun terminologian peruskivet: mitä kilometrikorvaus, päiväraha ja tulorekisteri tarkoittaa käytännössä.

Lue lisää »