kululasku

Hoida kululaskut ketterästi M2:lla

Rypistyneet kuitit, myöhästyneet kulukorvaukset, puuttuvien tietojen metsästys – kuulostaako tutulta? M2:lla poistat nämä ärsytystekijät arjestasi.

M2:lla automatisoit kululaskujen teon mahdollisimman pitkälle. Näin kenenkään ei tarvitse enää tuhlata turhaa aikaa näiden tekoon ja tarkastamiseen!

Automatisoi kululaskut eKuitilla

Unohda kuvien räpsiminen kuiteista ja tietojen naputtelu käsin. eKuitit kulkeutuvat sähköisesti suoraan M2:een ja muodostavat valmiin pohjan laskulle. Sinun ei tarvitse kuin tarkistaa lasku ja täyttää mahdolliset selitteet. 

eKuitti säästää asiakasyrityksiltämme yhteensä jopa 34 000 tuntia vuodessa.

Lue lisää eKuitista >>

Laskut taskussasi – tee kululaskut mobiilisti

Pidä kululaskut mukana taskussasi. Mobiilisovelluksella teet laskut lennosta. Näin kululaskut hoituvat heti ostoksen yhteydessä ja rahat päätyvät nopeasti hyväksynnän jälkeen tilille.

Lue lisää M2 mobiilisovelluksesta >>

Rajapinta tulorekisteriin, muistutukset ja näppärät integraatiot

Prosessia helpottaa entisestään valmis rajapinta tulorekisteriin, ajastukset ja muistutukset sekä tiedon sujuva kulku. M2 sopii yhteen lähes kaikkien kirjanpito- ja maksatusjärjestelmien kanssa. Saat samalla suorat integraatiot luottokorttiyhtiöihin, kuten Eurocard ja Firstcard.

Laske paljonko M2 kustantaisi teille >>

Aiemmin virheet päätyivät usein kirjanpitoon asti, ja niiden purkaminen oli työlästä. Nyt laskut on helppo korjata ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa tekijälle täydennettäväksi. Tämä säästää huomattavasti aikaa.

Minna Pihko, Kuopion Energia

Hoida kulu- ja matkalaskut yhdessä järjestelmässä

Miksi hankkisit kaksi järjestelmää, kun voit hoitaa molemmat asiat näppärästi yhdessä paikassa – M2 on luotu matka- ja kululaskujen tehokkaaseen käsittelyyn

Lue lisää M2:n matkalaskuista

Haluatko kuulla lisää M2-matkalaskuohjelmasta? Ota yhteyttä!

Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio
 Sales Manager

Lue lisää Visman blogista