Kululaskut käden käänteessä M2:n avulla 

M2:lla automatisoit kululaskujen teon mahdollisimman pitkälle. Näin kenenkään ei tarvitse enää tuhlata turhaa työaikaa kululaskujen tekemiseen ja tarkastamiseen!

Automatisoi kululaskut eKuitilla

Unohda kuvien räpsiminen kuiteista ja tietojen naputtelu käsin. eKuitit kulkeutuvat sähköisesti suoraan M2:een ja muodostavat valmiin pohjan laskulle. Sinun ei tarvitse kuin tarkistaa lasku ja täyttää mahdolliset selitteet. 

Lue lisää eKuitista >>

Laskut taskussasi – tee kululaskut mobiilisti

Pidä kululaskut mukana taskussasi. Mobiilisovelluksella teet laskut lennosta. Näin kululaskut hoituvat heti ostoksen yhteydessä ja rahat päätyvät nopeasti hyväksynnän jälkeen tilille.

Lue lisää M2 mobiilisovelluksesta >>

Rajapinta tulorekisteriin, muistutukset ja näppärät integraatiot

Prosessia helpottaa entisestään valmis rajapinta tulorekisteriin, ajastukset ja muistutukset sekä tiedon sujuva kulku. M2 sopii yhteen lähes kaikkien kirjanpito- ja maksatusjärjestelmien kanssa. Saat samalla suorat integraatiot luottokorttiyhtiöihin, kuten Eurocard ja Firstcard.

Tutustu M2:n hinnoitteluun >>

Aiemmin virheet päätyivät usein kirjanpitoon asti, ja niiden purkaminen oli työlästä. Nyt laskut on helppo korjata ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa tekijälle täydennettäväksi. Tämä säästää huomattavasti aikaa.

Minna Pihko, Kuopion Energia

Hoida matka- ja kululaskut yhdessä järjestelmässä

Miksi hankkisit kaksi järjestelmää, kun voit hoitaa molemmat asiat näppärästi yhdessä paikassa – M2 on luotu matka- ja kululaskujen tehokkaaseen käsittelyyn.

Lue lisää matkalaskuista

Lue lisää kululaskuista

Haluatko kuulla lisää M2-matkalaskuohjelmasta? Ota yhteyttä!

Mikko Joki-Korpela Visma
Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio Visma
Jesse Vainio
 Sales Manager
 
 
Dmitri_Aho_Visma Enterprise-circle.png
Dima Aho
 Sales Manager

Lue lisää Visman blogista

Kululaskujen ja päivärahojen hakeminen onnistuu M2-mobiilisovelluksessa

M2:n tuotekehityksessä tapahtuu 2023 – kurkista roadmapille

Suomen tunnetuin kulu- ja matkalaskuohjelma M2 kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Vuonna 2023 M2-ohjelman tuotekehityksen painopisteitä ovat mobiilisovelluksen kehittäminen, käyttäjäkokemuksen parantaminen ja automaation kehittäminen.