Helpota yrityksen hiilijalanjäljen laskemista matka- ja kululaskudatan avulla

Tee päästölaskennasta helpompaa yhdistämällä CarbonLinkin hiilijalanjälkilaskenta M2 kulu- ja matkalaskuohjelman kanssa. M2 tuo kulu- ja matkalaskudatan suoraan CarbonLinkin palveluun, joka laskee yrityksen tuottaman hiilijalanjäljen automaattisesti. Reaaliaikaisen seurannan avulla hiilijalanjäljen seuranta voidaan aloittaa heti laskudatan syntyessä.

Hyödynnä matka- ja kululaskudataa hiililaskennassa

CarbonLink luokittelee ja kategorisoi hiilidataa organisaation tarpeiden mukaan. Esimerkiksi kilometrit, lennot, junamatkat, hotellit ja palvelut ovat mukana raportissa. Visuaalinen työkalu tekee matkojen ja kulujen päästöjen raportoinnista helppoa ja luokittelun avulla nähdään heti, mitkä organisaation toiminnot vaativat suurinta huomiota vastuullisuustoimien priorisoinnissa.

Yhdistä CarbonLink M2 matka- ja kululaskujärjestelmään jatkuvaa ja automaattista hiilijalanjäljen seurantaa varten. Raportteja voidaan luoda halutulle aikajaksolle, esimerkiksi viikoittain, kuukausittain tai vuosineljänneksittäin.

Tutkittuun tietoon perustuva laskuri hyödyntää hiilidataa useista eri vertaisarvioiduista lähteistä ja kehittyy jatkuvasti hiililaskennan tarkentuessa.

Carbonlink ja M2 helpottavat hiilijalanjälkilaskentaa kulu- ja matkalaskudatan avulla

Näin Carbonlink helpottaa hiilijalanjälkilaskentaa

ekuitti-säästöt

Luo säästöjä

Automatisoidut laskelmat vapauttavat työaikaa, jolloin päästölaskentaan käytetty työaika voidaan käyttää hiilivähennyksiä edistäviin toimiin, kuten raportointiin ja vastuullisuuden kehittämiseen. 

Carbonlink ja M2 helpottavat läpinäkyvyyttä

Lisää läpinäkyvyyttä

CarbonLink ja M2 tekevät hiilijalanjäljestä näkyvän osan organisaatioiden jokapäiväistä toimintaa jo olemassa olevasta matka- ja kululaskudatasta, jolloin myös päästöjä vähentäviä toimia on helpompi toteuttaa.

ekuitti-ei-päästöjä

Reaaliaikainen hiilidata

CarbonLink laskee hiilijalanjäljen reaaliajassa, jolloin vastuullisuutta edistäviä toimenpiteitä (esimerkiksi vastuullisempaan matkustusmuotoon vaihtaminen) voidaan tehdä nopeammin.

M2 ja Carbonlink helpottavat vastuullisuusraportointia

Helpottaa vastuullisuusraportointia

Talousdatan pohjautuva laskuri mahdollistaa laajan raportoinnin mm. eri kategorioiden, kululuokkien ja tilien mukaan. Työkalu visualisoi datan halutulta ajanjaksolta.

Näin CarbonLink toimii käytännössä

✅ Työntekijä tekee matka- tai kululaskun M2-järjestelmässä. Laskudata siirtyy automaattisesti CarbonLink-palveluun laskun lopullisen hyväksynnän yhteydessä.

✅ CarbonLink analysoi ja kategorisoi organisaation hiilijalanjäljen M2-järjestelmästä siirtyvän matka- ja kululaskudatan perusteella.

✅ CarbonLink visualisoi datan helposti luettavaan ja raportoitavaan muotoon.

✅ Hiililaskenta tapahtuu heti laskudatan saapuessa, joten hiilijalanjälkeä pystytään seuraamaan reaaliajassa CarbonLink-palvelussa.

Kysy lisää

M2 tuo matka- ja kululaskudatan Carbonlinkin palveluun hiilijalanjäljen laskemista varten

Usein kysyttyä CarbonLink-palvelusta

Haluatko kuulla lisää M2-matkalaskuohjelmasta? Ota yhteyttä!

Mikko Joki-Korpela Visma
Mikko Joki-Korpela
Account Director

 

Jesse Vainio Visma
Jesse Vainio
 Sales Manager
 
 
Dmitri_Aho_Visma Enterprise-circle.png
Dima Aho
 Sales Manager