Hyppy tuntemattomaan kannatti – M2 saa täydet 5 tähteä Suomen Olympiakomitealta

 

Onhan se nostalgista muistella niitä valtavia mappimääriä ja kuittipinoja, joiden kanssa aikanaan työskenneltiin. Se ajansäästön määrä, kun kuittirumbasta siirryttiin täysin digitaaliseksi, on aivan mieletön. On ollut hienoa olla mukana muutoksessa.

Ohjelma on kyllä toiminut meillä aina ihan moitteetta. M2 on niin helppo oppia, että koulutus sujuu nopeasti, kun organisaatio kasvaa ja lisää käyttäjiä tulee mukaan. Etenkin nuoret ovat niin diginatiiveja, että he oppivat matkalaskujen tekemisen salamannopeasti. He tykkäävät, kun saavat itse kännykällä tehdä.

Suurin muutos on ollut mobiilipuolen kehitys. Se on iso plussa, josta kaikki käyttäjät tykkäävät.

Päivi Kekäle, talouspäällikkö, Suomen Olympiakomitea

Näin asiakkaamme kertovat M2:sta

Aiemmin virheet päätyivät usein kirjanpitoon asti, ja niiden purkaminen oli työlästä. Nyt laskut on helppo korjata ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa tekijälle täydennettäväksi. Tämä säästää huomattavasti aikaa.

Minna Pihko, Kuopion Energia

Olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että paljon ajavilla myyjillä on autoissaan GPS Logger -laite, joka kerää heidän ajonsa ja ajotietonsa. Tiedot siirretään M2-järjestelmään kerran viikossa. Pienen viidentoista minuutin koulutuksen jälkeen jokainen koki, että järjestelmä toimii ja on helppo käyttää.

Mira Ahjoniemi, LEO Pharma

Näin Synlab teki matka- ja kululaskujen hyväksynnästä äärimmäisen helppoa

Lue lisää Visman blogista