M2 helpottaa yli 1000 organisaation kulujen hallintaaM2 asiakaslogot

M2 helpottaa matkojen ja kustannusten raportointia - case: 2M-IT

M2 on helpottanut 2M-IT:n matkojen ja kulujen kirjaamista. Taloushallinnon päivittäiset työt hoituvat tehokkaasti monipuolisten raportointimahdollisuuksien ansiosta.

Lue asiakastarina

 

 

2m-it-m2-asiakastarina-800x500.jpg

Kuva: Mikko Kauppinen

Matkalaskuprosessin sähköistäminen helpotti laskujen hyväksyntää

Vatajankoskella valittiin testiryhmä, jonka tehtävänä oli kartoittaa sopivia järjestelmiä matka- ja kululaskujen käsittelyyn. Lopulta valinta kohdistui M2 kulu- ja matkalaskuohjelmaan, joka otettiin käyttöön marraskuussa 2022.

"M2 on helpottanut kuittien käsittelyä taloushallinnossa. M2:n myötä Eurocard-kuitit saadaan sähköisesti arkistoitua, eikä kirjanpitäjän tarvitse pelata paperikuittien kanssa." 
Johanna Mälkiä, HR-koordinaattori, Vatajankoski

Lue asiakastarina

 

 

Näin asiakkaamme kertovat M2:sta

Aiemmin virheet päätyivät usein kirjanpitoon asti, ja niiden purkaminen oli työlästä. Nyt laskut on helppo korjata ja ne voidaan tarvittaessa palauttaa tekijälle täydennettäväksi. Tämä säästää huomattavasti aikaa.

Minna Pihko, Kuopion Energia

Olemme päätyneet sellaiseen ratkaisuun, että paljon ajavilla myyjillä on autoissaan GPS Logger -laite, joka kerää heidän ajonsa ja ajotietonsa. Tiedot siirretään M2-järjestelmään kerran viikossa. Pienen viidentoista minuutin koulutuksen jälkeen jokainen koki, että järjestelmä toimii ja on helppo käyttää.

Mira Ahjoniemi, LEO Pharma

Näin Synlab teki matka- ja kululaskujen hyväksynnästä äärimmäisen helppoa

Lue lisää Visman blogista

Kululaskujen ja päivärahojen hakeminen onnistuu M2-mobiilisovelluksessa

M2:n tuotekehityksessä tapahtuu 2023 – kurkista roadmapille

Suomen tunnetuin kulu- ja matkalaskuohjelma M2 kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Vuonna 2023 M2-ohjelman tuotekehityksen painopisteitä ovat mobiilisovelluksen kehittäminen, käyttäjäkokemuksen parantaminen ja automaation kehittäminen.