Lakipalvelut yrityksille

Ota yhteyttä

Hoidamme yrityksesi lakiasiat

Yrityksen toimintaympäristö muuttuu koko ajan ja yrittäjän on hyvä olla tietoinen muutosten tuomista riskeistä ja mahdollisuuksista. Kokeneella lakiasiantuntijatiimillämme on laaja kokemuspohja niin pienten kuin suurienkin yritysten lakiasioiden hoidosta. Konseptimme on lakiasioissa kattava, joten asiakkaanamme saat kaikki tarvitsemasi palvelut saman katon alta.

 

Sopimus- ja liikejuridiikka

Ammattimaisesti laaditut sopimukset turvaavat yrityksen liiketoimintaa ja etuja, ja ovat olennainen osa yrityksen riskienhallintaa. Yritystoimintaan ja sen suunnitteluun nivoutuu lukuisia muitakin juridisia kysymyksiä, joissa liikejuridiikan ammattilainen tukee yrityksen päivittäistä toimintaa.

Yrityksen toimintaympäristö muuttuu koko ajan ja yrittäjän on hyvä olla tietoinen muutosten tuomista riskeistä ja mahdollisuuksista. Sopimusten laadinta ja muut yritysjuridiikkaan liittyvät seikat on hyvä jättää asiantuntijan tehtäväksi ja käyttää yrittäjän resurssit ydinliiketoimintaan.

 

Sopimus- ja liikejuridiikka
 

 

Työoikeus lakipalvelut

Työoikeus

Työelämässä vastaantulevat haasteet liittyvät useimmiten työsopimusten laatimiseen, työsuhteen päättämiseen ja näihin liittyviin menettelyihin. Työsuhdeasioihin liittyvät riskit ovat työnantajalle taloudellisesti merkittäviä, jolloin työnantajan on oltava tietoinen lainsäädännön asettamista vaatimuksista.

Työsuhdeasioihin liittyy juridisia menettelyjä ja määräaikoja, joiden laiminlyömisestä saattaa aiheutua oikeudenmenetyksiä. Lakiasiantuntija avustaa toimintatapojen valitsemisessa, laatii tarvittavat asiakirjat sekä turvaa työnantajan aseman neuvotteluissa.

 

Yritysjärjestelyt, yrityskaupat ja sukupolvenvaihdokset

Huolella suunniteltu ja toteutettu yritysjärjestely voi tuottaa yritykselle ja sen omistajille huomattavaa taloudellista hyötyä. Yrityskaupat, sukupolvenvaihdokset ja muut yritysjärjestelyt ovat laajoja ja ammattitaitoa vaativia kokonaisuuksia, joihin on hyvä valmistautua ajoissa parhaan toteutustavan valitsemiseksi. Panoksena tällaisessa järjestelyssä saattaa siirtyvän varallisuuden lisäksi olla yrittäjän koko elämäntyö.

 

Yritysjärjestelyt ja yrityskaupat lakipalvelut
 

 

Yrityssaneeraus- ja konkurssiasiat

Yrityssaneeraus- ja konkurssiasiat

Yrityssaneeraus on vapaaehtoinen tai tuomioistuimen määräämä menettely, jonka tarkoituksena on tervehdyttää taloudellisissa vaikeuksissa oleva, mutta jatkamiskelpoinen yritystoiminta. Konkurssi on maksukyvyttömyysmenettely, jossa velallisyrityksen koko omaisuus käytetään yhdellä kertaa yrityksen velkojen maksamiseksi.

Saneeraus- ja konkurssiasioita hoitavalla juristilla tulee olla myös liiketaloudellista asiantuntemusta oikean menettelyn valitsemiseksi.

 

Riita-asiat ja oikeudenkäynnit

Yrityksen riita-asiat koskevat yleensä sopimuksia, maksuvelvollisuutta, kauppaa, työsuhdetta tai erityyppisiä vahinkoja. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, on asian käsittely mahdollista siirtää tuomioistuimen ratkaistavaksi.

Erimielisyyden esiintymisen jälkeen kannattaa nopeasti kääntyä lakimiehen puoleen. Asian käsittelyssä tarvitaan osaamista sekä asian sisällöstä että prosesseista, jolloin asiantuntijan käyttäminen asiakkaan näkemykset huomioiden turvaa parhaan lopputuloksen neuvotteluissa ja oikeudenkäynneissä.

 

Yritysten riita-asiat ja oikeudenkäynnit lakipalvelut
 

Lakiasiantuntijamme

Voit ottaa yhteyttä lakimiehiimme myös soittamalla suoraan Lakilinjaamme numeroon 029 080 6510.

Samuli Tuomikoski
Lakiasiainjohtaja, OTM, VTM
Puh: 029 080 6508
samuli.tuomikoski@visma.com

Anni Liukka

Anni Liukka
Lakimies, VT
Puh: 029 080 6572
anni.liukka@visma.com

Hannu Viitanen

Hannu Viitanen
Lakimies, VT
Puh: 029 080 6561
hannu.viitanen@visma.com

Kati Virtanen

Kati Virtanen
Lakimies, OTK
Puh: 029 080 6503
kati.virtanen@visma.com

Mia Blomqvist

Mia Blomqvist
Lakimies, OTK
Puh: 029 080 6500
mia.blomqvist@visma.com

Mika-Petteri Erkkilä
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6578
mika.erkkila@visma.com

Josefiina Palkén
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6571
josefiina.palken@visma.com

Noora Mäkelä

Noora Mäkelä
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6545
noora.makela@visma.com

Pia-Maria Salonen
Lakimies, OTM
Puh: 02 4809 2552
pia-maria.salonen@visma.com

Riku Teräväinen
Lakimies, OTM, KTK
Puh: 029 080 6522
riku.teravainen@visma.com

Kristiina Juronen
Lakimies, OTM
Puh: 02 4809 2517
kristiina.juronen@visma.com

Salla Ahlroos
Lakimies, OTM
Puh: 029 0806563
salla.ahlroos@visma.com

Susanna Ilo
Perintälakimies, OTM
Puh: 044 724 6512
susanna.ilo@visma.com

Julia Suokas
Avustava lakimies, ON
Puh: 02 4809 2558
julia.suokas@visma.com

Jenni Laine
Avustava Lakimies, ON
Puh: 029 080 6593
jenni.laine@visma.com

Kalle Ahvenjärvi
Avustava Lakimies, ON
Puh: 029 080 6573
kalle.ahvenjarvi@visma.com

Hanna Mattelmäki
Lakiassistentti
Puh: 040 766 2256
hanna.mattelmaki@visma.com

 

Haluatko kuulla lisää lakipalveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Palvelumme on lakiasioissa kattava, jolloin saat kaikki tarvitsemasi juridiset palvelut saman katon alta. Yhteydenotto on sinulle täysin maksuton.

 

Yhteydenotto perintä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.