Visma laskutuspalvelu

Verkkolasku mitä, miksi, miten?

Säästö osapuolten laskutuskuluissa yli 17 € / lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Lataa hinnasto

Mitä on verkkolaskutus?

Verkkolasku lähetetään postittamisen sijasta sähköisesti suoraan kuluttajan tai yrityksen verkkopankkiin tai laskutusohjelmaan, ja se sisältää samat tiedot kuin perinteinen paperilasku.
Verkkolaskun tiedot ovat automaattisesti käsiteltävissä: voit käsitellä ja arkistoida verkkolaskun sähköisesti eikä laskua tarvitse erikseen tulostaa tai skannata.

Verkkolaskutuksen hyödyt

Verkkolaskutuksen keskeisimpinä hyötyinä ovat varmuus, manuaalisten työvaiheiden väheneminen ja laskun käsittelyn nopeutuminen. Sähköisen laskutuksen edut ovat molemminpuoliset. Sekä laskuttaja että laskun vastaanottaja saavat resurssisäästöjä ja lasku kulkee osapuolten välillä viiveettä.
Nopeus

Nopeus

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Luottotappioiden minimointi

Varmuus

Laskutus – Säästä osapuolten laskutuskuluja yli 17 € / lasku

Jokaisessa laskussa on kaksi osapuolta – lähettäjä ja vastaanottaja. Sveitsiläisen tutkimusyritys Billentiksen 2016 tekemän raportin mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64 % /lasku ja vastaanottajalle 59 %/lasku. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17,80 euroa/lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Miten voimme auttaa yrityksesi verkkolaskutuksessa?

Laskutuspalvelu hoitaa luotettavasti verkkolaskujen lähettämisen ja koko laskutusprosessin. Laskutuspalvelumme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme.

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Lataa opas

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Perintäaiheiset artikkelit Visman blogista:

Visma Nova uudistuu

Visma Nova uudistuu – lisää helppoutta ja nopeutta laskujen käsittelyyn

Toiminnanohjausjärjestelmä Visma Novan teknologia- ja käyttöliittymäuudistus polkaistiin käyntiin laskutustoiminnallisuuden uudistuksella.

Ota nämä 3 asiaa huomioon kun lähetät vuokrankorotuskirjeet

Syksy on perinteisesti muutosten aikaa ja silloin tapetille nousee usein myös vuokrien korotus. Miten siitä kannattaa ilmoittaa? Mikä toimitustapa olisi varmin ja kustannustehokkain? Nostamme esille kolme asiaa jotka kannattaa ottaa huomioon kun lähetät korotuskirjeet.

Tampuuri laskutussopimus

Tampuurin laskutussopimus on nyt entistä helpompi käsitellä

Olemme kehittäneet Tampuuriin uuden laskutussopimus toiminnallisuuden, jolla voidaan hallita yhden vuokralaisen kaikkia vuokrasopimuksia. Uusi toiminto tulee jatkossa korvaamaan nykyisin käytössä olevan koontisopimuksen. Olemassa olevat koontisopimukset päätetään ja tämän jälkeen luodaan uusi laskutussopimus Tampuurin kautta.

Voit ottaa laskutuspalvelun käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.

Integraatio järjestelmään on yleisesti ottaen maksuton ja kestää alle tunnin.

Soita 029 080 6500 tai täytä yhteydenottolomake ja kysy lisää! 

 

Yhteydenotto perintä

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi