Verkkolasku mitä, miksi, miten?

Säästö osapuolten laskutuskuluissa yli 17 € / lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Lataa hinnasto
Visma laskutuspalvelu

Mitä on verkkolaskutus?

Verkkolasku lähetetään postittamisen sijasta sähköisesti suoraan kuluttajan tai yrityksen verkkopankkiin tai laskutusohjelmaan, ja se sisältää samat tiedot kuin perinteinen paperilasku.
Verkkolaskun tiedot ovat automaattisesti käsiteltävissä: voit käsitellä ja arkistoida verkkolaskun sähköisesti eikä laskua tarvitse erikseen tulostaa tai skannata.

Verkkolaskutuksen hyödyt

Verkkolaskutuksen keskeisimpinä hyötyinä ovat varmuus, manuaalisten työvaiheiden väheneminen ja laskun käsittelyn nopeutuminen. Sähköisen laskutuksen edut ovat molemminpuoliset. Sekä laskuttaja että laskun vastaanottaja saavat resurssisäästöjä ja lasku kulkee osapuolten välillä viiveettä.
Nopeus

Nopeus

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Luottotappioiden minimointi

Varmuus

Laskutus – Säästä osapuolten laskutuskuluja yli 17 € / lasku

Jokaisessa laskussa on kaksi osapuolta – lähettäjä ja vastaanottaja. Sveitsiläisen tutkimusyritys Billentiksen 2016 tekemän raportin mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64 % /lasku ja vastaanottajalle 59 %/lasku. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17,80 euroa/lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Miten voimme auttaa yrityksesi verkkolaskutuksessa?

Laskutuspalvelu hoitaa luotettavasti verkkolaskujen lähettämisen ja koko laskutusprosessin. Laskutuspalvelumme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme.

Laskutuspalveluasiakkaitamme:

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

 

Voit ottaa laskutuspalvelun käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.

Integraatio järjestelmään on yleisesti ottaen maksuton ja kestää alle tunnin.

Soita 029 080 6500 tai täytä yhteydenottolomake ja kysy lisää! 

 

Yhteydenotto perintä

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.