Visma laskutuspalvelu

Verkkolasku mitä, miksi, miten?

Säästö osapuolten laskutuskuluissa yli 17 € / lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Mitä on verkkolaskutus?

Verkkolasku lähetetään postittamisen sijasta sähköisesti suoraan kuluttajan tai yrityksen verkkopankkiin tai laskutusohjelmaan, ja se sisältää samat tiedot kuin perinteinen paperilasku.
Verkkolaskun tiedot ovat automaattisesti käsiteltävissä: voit käsitellä ja arkistoida verkkolaskun sähköisesti eikä laskua tarvitse erikseen tulostaa tai skannata.

Verkkolaskutuksen hyödyt

Verkkolaskutuksen keskeisimpinä hyötyinä ovat varmuus, manuaalisten työvaiheiden väheneminen ja laskun käsittelyn nopeutuminen. Sähköisen laskutuksen edut ovat molemminpuoliset. Sekä laskuttaja että laskun vastaanottaja saavat resurssisäästöjä ja lasku kulkee osapuolten välillä viiveettä.
Nopeus

Nopeus

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Vähemmän manuaalisia työvaiheita

Luottotappioiden minimointi

Varmuus

Laskutus – Säästä osapuolten laskutuskuluja yli 17 € / lasku

Jokaisessa laskussa on kaksi osapuolta – lähettäjä ja vastaanottaja. Sveitsiläisen tutkimusyritys Billentiksen 2016 tekemän raportin mukaan verkkolaskun säästö käsittelykuluissa suhteessa paperilaskuun on lähettäjälle 64 % /lasku ja vastaanottajalle 59 %/lasku. Rahassa mitattuna säästö on yhteensä 17,80 euroa/lasku. Miksi enää tuhlata resursseja paperilaskujen käsittelyyn?

Miten voimme auttaa yrityksesi verkkolaskutuksessa?

Laskutuspalvelu hoitaa luotettavasti verkkolaskujen lähettämisen ja koko laskutusprosessin. Laskutuspalvelumme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme.

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Lataa opas

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Perintäaiheiset artikkelit Visman blogista:

Rahoitusta juuri silloin kun tarvitset

Rahaa joustavasti tarpeen mukaan edullisilla ja joustavilla kuluilla? Laskurahoitus on kasvattanut suosiotaan Suomessa perinteisempien rahoitusmallien, kuten pankkilainan, rinnalla. Digitaalisuus on tuonut laskurahoitukseen aivan uudenlaista joustavuutta.

Miksi laskurahoitus on Suomessa suositumpaa kuin missään muualla?

Kaikki liiketoiminta perustuu siihen, että asiakkaat maksavat yrityksen toimittamista tavaroista tai palveluista saamansa laskut. Joskus rahaa tarvitaan kuitenkin heti eikä vasta eräpäivänä. Laskurahoitus on tällaisissa tilanteissa mainio keino rahoittaa toimintaa ja tasapainottaa kassavirtaa.

Voit ottaa laskutuspalvelun käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.

Integraatio järjestelmään on yleisesti ottaen maksuton ja kestää alle tunnin.

Soita 029 080 6500 tai täytä yhteydenottolomake ja kysy lisää! 

 

Yhteydenotto perintä