Maalarimestarien Oy referenssi

Rahankierto kuntoon ja luottotappiot kuriin laskutuspalvelun avulla. Lataa Maalarimestarien Oy referenssi.

Maalarimestarien Oy on pintamateriaaleihin keskittynyt tukkuliike. Maalarimestarien Oy:n asiakkaita ovat maalausurakoitsijat, korjaus- ja saneerausurakoitsijat, rakennusliikkeet, kiinteistöyhtiöt, vuokra-asunto-organisaatiot, valtion ja kunnan laitokset sekä yksityiset kuluttajat. Maalarimestarien Oy työllistää yli 30 henkilöä, ja sillä on kuusi toimipistettä Suomessa.

“Laskutuspalvelu saatiin käyttöön nopeasti ja se toimi hyvin, eikä tekniikka tuottanut ongelmia.”

”Pienestä on kiinni tuo rahankierto. Muut hyödyt olivatkin melko hyvin tiedossa, mutta sitä ei itse huomaa, mitä se oikeasti taloudellisesti tarkoittaa, että raha tulee viikon tai pari nopeammin.”

“Alan kuin alan olisi hyvä siirtyä tähän, jotta siitä tulisi käytäntö, että laskut pitää maksaa ajallaan - ihan niin kuin mekin ne maksetaan.” 

-Maalarimestarien toimitusjohtaja Clas Weckström

Lataa koko Maalarimestarien Oy:n tarina ja lue lisää saavutetuista tuloksista täyttämällä oheinen lomake. Referenssi on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.