Lataa opas laskutuksen ulkoistamisesta

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

5 usein kysyttyä kysymystä laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Yrityksen oman laskutuksen ja maksuvalvonnan hoitaminen on harvoin yritysten ydinliiketoimintaa. Siksi se koetaankin usein vain arvokkaiden henkilöresurssien sitojaksi.

Yritykset päätyvät yhä useammin ulkoistamaan laskutuksen, jotta ne voivat keskittyä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti varsinaiseen ydinliiketoimintaansa. Laskutuksen ulkoistaminen ei kuitenkaan ole kaikille täysin selkeä prosessi.

Tässä oppaassa vastaamme kuuteen usein kysyttyyn kysymykseen laskutuksen ulkoistamisesta. Kerromme mm. minkälaisille yrityksille laskutuksen ulkoistaminen sopii, miten yritys hyötyy laskutuksen ulkoistamisesta ja miten ulkoistamisprosessi käytännössä tapahtuu.

OPPAASSA VASTAAMME MM. NÄIHIN KYSYMYKSIIN:

  • Mitä hyötyä laskutuksen ulkoistamisesta on yritykselle?
  • Mitä ottaa huomioon laskutuksen ulkoistamista tarjoavan kumppanin valinnassa?
  • Miten laskutuksen ulkoistaminen käytännössä tapahtuu?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.