Visma Nova + laskutuspalvelu

Koko laskutusprosessi haltuun samalta tutulta toimijalta.

  Nova auttaa organisoimaan laskutuksen tehokkaasti. Laskutuspalvelu hoitaa tämän jälkeen laskujen maksuvalvonnan sekä tarvittaessa perinnän.

Ota yhteyttä

 

Miksi Novan yhteyteen kannattaa ottaa laskutuspalvelu?

Nopea käyttöönotto

Laskutuspalvelun käyttöönotto Novan yhteyteen on nopeaa ja helppoa. Visman järjestelmäasiantuntija hoitaa käyttöönoton, eikä asiakkaan tarvitse käyttää siihen aikaa.

Resurssien säästö

Laskutuspalvelu vähentää yritykseltä saatavienhallintaan kuluvaa aikaa. Laskutuspalvelu hoitaa yrityksen laskujen lähetyksen, maksuvalvonnan ja perinnän.

Tehokas prosessi

Yrityksen laskutus ja maksuvalvonta toimii myös lomien aikana. Laskujen maksuajat lyhenevät ja luottotappiot vähenevät.

Räätälöitävyys

Laskutus- ja maksuvalvontaprosessi on räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Yksinkertainen hinnoittelu

Palvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat vain lähetettyjen laskujen määrän mukaisesti. Laskujen lähetysmaksut laskutetaan jälkikäteen todellisen käytön mukaan.

Käyttääkö yrityksenne laskujen välitykseen jo Maventaa?

Visma Nova tarjoaa yrityksenne kilpailukykyä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän, josta laskut voidaan siirtää sähköisesti laskuvälitykseen, kuten Maventalle. Maventan kautta välität niin verkkolaskut kuin paperilaskut vastaanottajille ilman kiinteitä kustannuksia. Laskutuspalvelu täydentää tätä kokonaisuutta muuntamalla laskujen lähetyksen jälkeisen maksuvalvonnan sekä mahdollisen perinnän vaivattomaksi, tehokkaaksi ja kilpailuetua tuovaksi kokonaisuudeksi.

 

 

Asiakastarina: Maalarimestarien Oy

 

“Laskutuspalvelu saatiin käyttöön nopeasti ja se toimi hyvin, eikä tekniikka tuottanut ongelmia.

Pienestä on kiinni tuo rahankierto. Muut hyödyt olivatkin melko hyvin tiedossa, mutta sitä ei itse huomaa, mitä se oikeasti taloudellisesti tarkoittaa, että raha tulee viikon tai pari nopeammin."

- Maalarimestarien toimitusjohtaja Clas Weckström

Lue lisää laskutuspalvelusta maksuttomista asiantuntijamateriaaleista:

Käyttöönoton pikaopas

Laskutuspalvelu hoitaa yrityksen laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan. Sen saa otettua käyttöön helposti suoraan yrityksen taloushallinnon ohjelmasta.

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Soita myyjälle:

Kysy asiantuntijoiltamme lisää Visma laskutuspalvelusta.

Piia Hippeläinen

Puhelinnumero: 040 682 5668


Per-Erik Breitholtz

Puhelinnumero: 044 724 6588

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi