Lataa maksuton pikaopas

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Laskutuspalvelun käyttöönotto suoraan yrityksen taloushallinnon ohjelmasta - miten se onnistuu?

Laskutuspalvelu hoitaa yrityksen laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan. Sen saa otettua käyttöön helposti suoraan yrityksen taloushallinnon ohjelmasta.

Yritys voi siirtää laskutuksen ja maksuvalvonnan hoitamisen laskutuspalvelulle, jonka saa käyttöön suoraan yrityksen omasta taloushallinnon ohjelmasta.

Vaikka käyttöönotto on usein varsin vaivaton toimenpide asiakkaan näkökulmasta, voi prosessi  herättää monia kysymyksiä. Näihin kysymykseen vastaamme tässä oppaassa.

Tässä oppaassa kerromme, miten laskutuspalvelun käyttöönotto käytännössä tapahtuu ja mitkä asiat sen myötä muuttuvat yrityksen laskutuksen, maksuvalvonnan ja reskontranhoidon sekä tilitoimiston näkökulmasta.

OPPAASSA VASTAAMME MM. NÄIHIN KYSYMYKSIIN:

  • Mistä asioista palveluntarjoajan ja asiakkaan pitää sopia ennen käyttöönottoa?

  • Miten laskutuspalvelu otetaan käyttöön?

  • Mitkä asiat yrityksen taloushallinnossa muuttuvat laskutuspalvelun käyttöönoton myötä?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.