Laskutuspalvelun hinnasto

Luo lasku, me hoidamme loput

Rahallisten säästöjen lisäksi poistat myös laskutuksen manuaalisesta käsittelystä johtuvat virheet ja viiveet.

Yksinkertainen hinnoittelu

Yksinkertaisen hinnoittelumme ansiosta voit karsia kaikki turhat kulut ja maksat vain käytön mukaan. Palvelussa ei ole lainkaan kiinteitä ylläpito- tai avauskustannuksia – maksat vain lähetettyjen laskujen määrän mukaisesti.
Nolla euroa

Avausmaksu

Nolla euroa

Vuosimaksu

Nolla euroa

Kk-maksu

Täyttämällä henkilökohtaisen yrityssähköpostiosoitteen ja arvion kuukausittaisesta laskujen kappalemäärästä, saat suuntaa antavan hinnan laskujen lähetyksestä.

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi

Miksi automatisoitu laskutuspalvelu?

Huolettomampaa laskutusta lähetyksestä maksusuoritukseen!
Säästä ajassa

Säästä ajassa

Paperilaskun lähettämiseen ja prosessointiin kuluu aikaa: kuoren avaaminen, laskutietojen hakeminen, tulostus,kuoritus, lähetys ja valvonta. Laskutuspalvelun avulla edelle mainitut työt poistuvat.
Säästä lähetyskuluissa

Säästä lähetyskuluissa

Laskun lähettämisen kustannukset koostuvat materiaaleista ja ajan käytöstä: paperi, kuori, tulostin, muste ja postimerkki. Yhteensä yhteen laskuun kuluu keskimäärin jopa 5 euroa, ilman henkilöstön ajankäyttöä. Laskutuspalvelun avulla vähennät kustannuksia!
Tehosta laskutustoimintaa

Tehosta laskutustoimintaa

Laskutuspalvelun hinnoittelu perustuu lähettämiesi laskujen kappalemäärään – minne tahansa maailmassa. Rahallisten säästöjen lisäksi poistat myös laskutuksen manuaalisesta käsittelystä johtuvat virheet ja viiveet.

Katso video hyödyistä

6 konkreettista hyötyä laskutuspalvelusta.