Laskuta tehokkaammin

Laskujen välityksestä automatisoituun saatavien hallintaan. Laskuta tehokkaammin.

Lataa hinnasto
Laskujen välitys

Laskujen välitys

Kun annatte laskunne meidän välitettäväksemme, yrityksenne ei tarvitse huolehtia laskujen lähetyksestä tai maksuvalvonnasta. Sen sijaan voitte keskittää arvokkaat resurssinne ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Laskujen välityspalvelumme sopii kaiken kokoisille yrityksille ja sen voi ottaa käyttöön lähes mihin taloushallinnon ohjelmaan tahansa. Yrityksenne maksaa vain välitetyistä laskuista.

Asiakkaanne saa laskunsa aina oikea-aikaisesti heidän valitsemallaan toimitustavalla lähetettynä. Hoidamme koko laskun lähetyksen alusta loppuun asti – myös paperilaskujen osalta.

Välitämme laskuja kaikilla toimitustavoilla:

 • Verkkolasku
 • E-lasku
 • Suoramaksu
 • Factoring-lasku
 • Netposti
 • Sähköpostilasku
 • Tulostus-, kuoritus- ja postituspalvelu

Miksi ottaisit laskujen välityksen kauttamme?

 • erityisesti jos nykyisestä ohjelmistosta ei ole mahdollista lähettää yrityksille tai kuluttajille sähköisiä laskuja
 • laskupohja moderni, selkeä ja tarvittaessa myös räätälöitävissä
 • laskujen lähettämisen kustannukset voivat laskea huomattavastikin, kun huomioidaan laskujen postittamiseen ym. lähettämiseen käytetyt resurssit sekä kustannukset verrattuna laskujen välityksen hinnoitteluun, joka sisältää myös maksuvalvonnan
 • jos yrityksen maksuvalvontaan halutaan ryhtiä ja säännönmukaisuutta ulkopuolisen ammattilaisen hoitaessa maksuvalvonta

Lataa hinnasto

Laskutuspalveluasiakkaitamme:

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

 

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää laskujen välityspalvelusta! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.