Laskujen välitys

Miksi ottaisit laskujen välityksen kauttamme?

  • erityisesti jos nykyisestä ohjelmistosta ei ole mahdollista lähettää yrityksille tai kuluttajille sähköisiä laskuja
  • laskupohja moderni, selkeä ja tarvittaessa myös räätälöitävissä
  • laskujen lähettämisen kustannukset voivat laskea huomattavastikin, kun huomioidaan laskujen postittamiseen ym. lähettämiseen käytetyt resurssit sekä kustannukset verrattuna laskujen välityksen hinnoitteluun, joka sisältää myös maksuvalvonnan
  • jos yrityksen maksuvalvontaan halutaan ryhtiä ja säännönmukaisuutta ulkopuolisen ammattilaisen hoitaessa maksuvalvonta

Lataa hinnasto

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Lataa opas

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

Visma Nova uudistuu

Visma Nova uudistuu – lisää helppoutta ja nopeutta laskujen käsittelyyn

Toiminnanohjausjärjestelmä Visma Novan teknologia- ja käyttöliittymäuudistus polkaistiin käyntiin laskutustoiminnallisuuden uudistuksella.

Ota nämä 3 asiaa huomioon kun lähetät vuokrankorotuskirjeet

Syksy on perinteisesti muutosten aikaa ja silloin tapetille nousee usein myös vuokrien korotus. Miten siitä kannattaa ilmoittaa? Mikä toimitustapa olisi varmin ja kustannustehokkain? Nostamme esille kolme asiaa jotka kannattaa ottaa huomioon kun lähetät korotuskirjeet.

Tampuuri laskutussopimus

Tampuurin laskutussopimus on nyt entistä helpompi käsitellä

Olemme kehittäneet Tampuuriin uuden laskutussopimus toiminnallisuuden, jolla voidaan hallita yhden vuokralaisen kaikkia vuokrasopimuksia. Uusi toiminto tulee jatkossa korvaamaan nykyisin käytössä olevan koontisopimuksen. Olemassa olevat koontisopimukset päätetään ja tämän jälkeen luodaan uusi laskutussopimus Tampuurin kautta.

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää laskujen välityspalvelusta! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Ota yhteyttä:

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tai pyytää tarjousta Visma laskutuspalvelusta. Jätä yhteystietosi ja viesti, niin otamme sinuun pian yhteyttä.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi