Laskujen välitys

Miksi ottaisit laskujen välityksen kauttamme?

  • erityisesti jos nykyisestä ohjelmistosta ei ole mahdollista lähettää yrityksille tai kuluttajille sähköisiä laskuja
  • laskupohja moderni, selkeä ja tarvittaessa myös räätälöitävissä
  • laskujen lähettämisen kustannukset voivat laskea huomattavastikin, kun huomioidaan laskujen postittamiseen ym. lähettämiseen käytetyt resurssit sekä kustannukset verrattuna laskujen välityksen hinnoitteluun, joka sisältää myös maksuvalvonnan
  • jos yrityksen maksuvalvontaan halutaan ryhtiä ja säännönmukaisuutta ulkopuolisen ammattilaisen hoitaessa maksuvalvonta

Lataa hinnasto

Laskutusoppaat

Opas laskutuksen ulkoistamisesta

Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan ulkoistamisen kautta voi saavuttaa lukuisia hyötyjä, jotka auttavat yritystä menestymään.

Lataa opas

Rahankierron nopeuttaminen

Rahankierto vaikuttaa yrityksen toimintaan merkittävästi. Nopea ja ennustettava rahankierto takaa yrityksen maksuvalmiuden ja auttaa suunnittelemaan toimintaa.

Lataa opas

Tehokas laskutusprosessi

Tämä laskutusprosessin opas on kirjoitettu kaikille yrityksille, jotka myyvät laskulla asiakkailleen. Erityistä hyötyä oppaasta on pk-yritykselle tai yrittäjälle, jolle tehokas laskutusprosessi ei ole vielä tullut tutuksi.

Lataa opas

Laskutusaiheiset artikkelit Visman blogista:

 

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää laskujen välityspalvelusta! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi