Laskutus- ja maksuvalvontapalvelut

Huolettomampaa laskutusta lähetyksestä maksusuoritukseen. 
Ota yhteyttä
Laskutus ja maksuvalvontapalvelut

Kokonaisvaltainen laskutuspalvelu

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Tehokas laskutus vapauttaa resursseja, nopeuttaa saatavien kotiutumista ja pienentää luottotappioriskiä. Voit ottaa laskutus- ja maksuvalvontapalvelumme käyttöösi lähes mihin taloushallinnon järjestelmään tahansa.

Tehokkaampi laskutus

Parempi tuottavuus

Me automatisoimme laskutusrutiinisi, kuten laskujen lähetyksen, suoritusten valvonnan, huomautuskirjeet ja perinnän. Samalla voit itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.

Saatavien kierto nopeammaksi

Nopeampi saatavien kierto

Laskutus on onnistunut vasta, kun saatavat ovat tililläsi. Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme, että lasku tulee maksetuksi. Tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme myös maksuhuomautukset puolestasi.

Luottotappioiden minimointi

Vähemmän luottotappiota

Ystävällisellä, mutta tehokkaalla saatavien valvonnalla ja nopeilla toimenpiteillä saatavat kotiutuvat varmemmin. Selkeä ja ammattimaisesti hoidettu laskutus on osa hyvää asiakaspalvelua.

 

Mitä laskutuksen ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa?

Laskutus on kokonaisuus, jonka kaikkia tekijöitä ei välttämättä edes tule ajatelleeksi. Laskut tulee lähettää oikeaan paikkaan ja oikein kohdistetusti, maksuja tulee valvoa ja maksujen hoitamisesta tulee tarvittaessa muistuttaa ja huomauttaa. Joskus saatavia joudutaan myös perimään. Kaikki nämä vaiheet vaativat sekä aikaa, että ammattitaitoa.

Laskutuksen ulkoistaminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että laskutukseen, maksuvalvontaan ja perintään liittyvät tehtävät - tai osa niistä - annetaan näiden asioiden ammattilaisten hoidettavaksi.

Asiantuntevan perintäyhtiön välityksellä lähetetyillä laskuilla on todistettavasti enemmän painoarvoa. Lisäksi maksumuistutukset lähtevät aina ajallaan ja perintätoimenpiteistä vastaavat asiaan perehtyneet asiantuntijat.

Me yhdistämme henkilökohtaisen asiantuntijapalvelun ja luotonhallinnan sähköiset työkalut asiakkaamme parhaaksi. Asioistasi ei siis vastaa kasvoton tietokoneohjelma, vaan meille hyvä palvelu on kunnia-asia - sekä asiakkaidemme että velallisten kohdalla.

Laskutusprosessi
 

Laskutusaiheiset artikkelit

Laskutusta käsittelevät artikkelit Visman blogista:

 
 

Tarvitsetko tehokkaammin toimivan laskutusprosessin?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Räätälöimme tarvittaessa yhdessä kanssasi tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden, jossa yhdistyvät sähköisten palveluiden hyödyt ja asiantuntijoidemme osaaminen.

 

Yhteydenotto perintä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.