Lakitoimisto yksityishenkilöille

Ota yhteyttä

Lakiapua yksityishenkilöille

Joskus jokainen tarvitsee lainopillista apua elämän suuriin päätöksiin. Oli kyse sitten vaikkapa asuntokaupoista tai perintöasioista, kokeneelta lakiasiantuntijatiimiltämme saat kaikki tarvitsemasi palvelut.

 

Asunto- ja kiinteistökauppa-asiat

Asunto- ja kiinteistökauppa ovat monelle elämän suurimpia taloudellisia toimia. Toisinaan kauppa kuitenkin päättyy jonkinlaiseen riitaisuuteen. Kaupan jälkeen kohteessa saatetaan esimerkiksi havaita virhe, josta kaupantekohetkellä ei ole oltu tietoisia.

Virheen havaitsemisen jälkeen kannattaa nopeasti kääntyä lakimiehen puoleen, koska passiivisuus tai virheellinen toiminta voi johtaa oikeudenmenetyksiin. Asunto- ja kiinteistökauppariidoissa sovinto on usein nopein ja kustannustehokkain ratkaisukeino. Jos ratkaisua ei vapaaehtoisesti synny, voidaan asia viedä tuomioistuimen ratkaistavaksi.

 

Asuntokauppa lakimies
 

 

Perheoikeus ja perintä lakimies

Perhe- ja perintöoikeudelliset asiat

Elämäntilanteen muutokset saattavat johtaa erilaisiin oikeudellista osaamista vaativiin tilanteisiin. Näihin elämäntilanteen ja perhe-elämän muutoksiin olisi mahdollisuuksien mukaan hyvä varautua jo etukäteen.

Ennakoivaa suunnittelua voidaan tehdä muun muassa avioehtosopimuksella ja erilaisilla testamenteilla sekä muilla varallisuusjärjestelyillä. Etukäteissuunnittelulla voidaan myös vaikuttaa omaisuuden siirtojen verokohteluun.

Avioeroihin, lasten huoltajuuteen ja perinnönjakoon liittyvät tilanteet saattavat myös riitautua. Riitatilanteissa kannattaa kääntyä nopeasti lakimiehen puoleen.

 

Vahingonkorvaus- ja rikosasiat

Yksityishenkilö voi kohdata vahinkoja moninaisissa tilanteissa, jotka voivat koskea muun muassa urakkasopimuksia, kuluttajakauppaa, liikenneonnettomuuksia tai rikosasioita. Vahingonkorvausasiat ovat monesti haastavia ja asiantuntijan apu on usein tarpeellista vahingon ja syy-yhteyden selvittämiseksi sekä korvausmäärän arvioimiseksi.

Vahingonkorvausvaatimusten esittäminen on usein sidottu määräaikoihin, joiden laiminlyömisestä voi aiheutua oikeudenmenetyksiä. Asiantuntijan avulla pystyt selvittämään vahingonkorvausoikeuteen liittyvät vastuukysymykset ja asiasi hoitamisessa pystytään huomioimaan uusin oikeuskäytäntö.

 

Vahingonkorvaus - oikeusapua
 

 

Riita-asiat lakimies

Riita-asiat ja oikeudenkäynnit

Yksityishenkilön riita-asiat koskevat yleensä asunto- ja kiinteistökauppaa, maksuvelvollisuutta, kuluttajakauppaa, työsuhdetta, urakkasopimuksia tai erityyppisiä vahinkoja. Lisäksi tyypillisiä ovat perhe- ja perintöoikeuteen sekä omaisuuden jakoon liittyvät kiistat.

Erimielisyyden esiintymisen jälkeen kannattaa nopeasti kääntyä lakimiehen puoleen. Mikäli sovintoratkaisuun ei päästä, on asian käsittely mahdollista siirtää tuomioistuimen ratkaistavaksi. Asian käsittelyssä tarvitaan osaamista sekä asian sisällöstä että prosesseista, jolloin asiantuntijan käyttäminen asiakkaan näkemykset huomioiden turvaa parhaan lopputuloksen neuvotteluissa ja oikeudenkäynneissä.

 

Lakiasiantuntijamme

Voit ottaa yhteyttä lakimiehiimme myös soittamalla suoraan Lakilinjaamme numeroon 029 080 6510.

Samuli Tuomikoski

Samuli Tuomikoski
Lakiasiainjohtaja, OTM, VTM
Puh: 029 080 6508
samuli.tuomikoski@vismappg.fi

Anni Liukka

Anni Liukka
Lakimies, VT
Puh: 029 080 6572
anni.liukka@vismappg.fi

Hannu Viitanen

Hannu Viitanen
Lakimies, VT
Puh: 029 080 6561
hannu.viitanen@vismappg.fi

Kati Virtanen

Kati Virtanen
Lakimies, OTK
Puh: 029 080 6503
kati.virtanen@vismappg.fi

Jouni Pappila

Jouni Pappila
Lakimies, VT
Puh: 029 080 6501
jouni.pappila@vismappg.fi

Mia Blomqvist

Mia Blomqvist
Lakimies, OTK
Puh: 029 080 6500
mia.blomqvist@vismappg.fi

Mika-Petteri Erkkilä

Mika-Petteri Erkkilä
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6578
mika.erkkila@vismappg.fi

Josefiina Palkén

Josefiina Palkén
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6571
josefiina.palken@vismappg.fi

Noora Mäkelä

Noora Mäkelä
Lakimies, OTM
Puh: 029 080 6545
noora.makela@vismappg.fi

Katriina Toivanen
Lakimies, OTM
Puh: 02 4809 2571
katriina.toivanen@visma.com

Petri Heinonen

Petri Heinonen
Lakimies, OTM
Puh: 02 4809 2579
petri.heinonen@visma.com

Pia-Maria Salonen

Pia-Maria Salonen
Lakimies, OTM
Puh: 02 4809 2552
pia-maria.salonen@visma.com

Minttu Vanhanen

Minttu Vanhanen
Avustava lakimies
Puh: 02 4809 2553
minttu.vanhanen@visma.com

Lilli Parbo

Lilli Parbo
Avustava lakimies, ON
Puh: 02 4809 2517
lilli.parbo@visma.com

Julia Suokas

Julia Suokas
Avustava lakimies, ON
Puh: 02 4809 2558
julia.suokas@visma.com

Susanna Ilo
Perintälakimies, OTM
Puh: 044 724 6512
susanna.ilo@vismappg.fi

 

Haluatko kuulla lisää lakipalveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää! Palvelumme on lakiasioissa kattava, jolloin saat kaikki tarvitsemasi juridiset palvelut saman katon alta. Yhteydenotto on sinulle täysin maksuton.

 

Yhteydenotto perintä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.