Visma Softwaren sovellustuki

Tässä sinulle hyödyllistä tietoa Visma Softwaren sovellustuen eri kanavista ja ohjeet tukipyynnön tekemiseen. 

Tutustu tukikanaviimme

Henkilökohtaista palvelua tekoälyllä höystettynä 

Visma Softwaren sovellustuki tukee koulutuksen saanutta käyttäjää palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä sen jälkeen, kun ohjelmiston käyttöönotto on koulutuksineen saatu päätökseen. Tarjoamme myös tuen ulkopuolisia palveluja (esim. salasanan vaihto, asiakaskohtaiset pikaohjeet).

Nopeus ja henkilökohtainen palvelu ovat asioita, joihin haluamme panostaa. Meidän tavoitteemme on onnelliset asiakkaat, jotka ovat enemmän kuin tyytyväisiä sovellustukeemme. Mittaammekin asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti NPS-kyselyillä.

Ajantasaiset, tuotekohtaiset yhteystietomme löydät täältä »

 


 

Ohjeet hyvään tukipyyntöön

Jotta voimme palvella sinua mahdollisimman nopeasti ja laadukkaasti, toimithan palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä ja mahdollisissa ongelmatilanteissa seuraavasti:

Tarkista onko häiriötilanne jo todettu katsomalla Visma Communityn tärkeät tiedotteet tai löytyykö kysymykseesi vastaus Visma Communitystä keskusteluista tai käsikirjoista. Jos ei, ilmoita Visman Sovellustukeen asiasta joko sähköpostitse puhelimitse.

 

Tukipyyntöön tarvittavat tiedot:

  • Mahdollisimman kuvaava otsikko

  • Yrityksen nimi, oma nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

  • Käyttäjätunnus tai käyttäjätunnus, jolla ongelma ilmenee

  • Mahdollinen yritysnumero ja yrityksen nimi jossa ongelma ilmenee

  • Sovellus, jossa ongelma/virhe tapahtui ja kuvaus mitä tehtiin. (Jos kyseessä on raportti ongelma, tarvitaan raportin nimi rajauksineen.)

  • Kuvaruutukaappaus koko sovelluksen näkymästä ja sanallinen kuvaus mahdollisesta ohjelman virheilmoituksesta.

Mikäli asia on kriittinen, suosittelemme olemaan yhteydessä sovellustukeemme puhelimitse. Mahdollisissa ruuhkatilanteissa, voidaan kiireinen tukipyyntö lähettää sähköpostitse. Sähköpostin otsikossa tulee tällöin olla sana ”kiireellinen” + kuvaus ohjelmasta sekä ongelmasta.

 

Etätukiohjelma 

Visman etätukiohjelman (Anydesk) avulla mm. konsultit tai asiakastuki voi ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden Internetin välityksellä. Yhteyden avulla voidaan katsella asiakkaan ruudulta mahdollista ongelmaa tai koulutettavaa toimintoa, ja näin ollen pystytään palvelemaan paremmin ja nopeammin.

Tutustu etätukiohjelmaan »