Visma Softwaren konsultointi­palvelut

Ota asiantuntija täsmäavuksi tai hyödynnä monimuotokoulutusta. Asiantuntijamme varmistavat, että käytät ohjelmistoasi tehokkaasti ja onnistuneesti.

Kaipaatko apua asiantuntijoilta? Tilaa konsultointia

Ohjelmiston tehokas käyttö edellyttää käyttäjien kouluttautumista ja perehtymistä järjestelmään. Lisäkoulutus on aiheellista esimerkiksi silloin, kun ohjelmiston parissa työskentelyn aloittaa uusi työntekijä tai jos käyttöön otetaan uusi sovellus. Visma Softwaren asiantuntijoiden avustuksella tehostat järjestelmäsi käyttöä ja saat käytännönlähtöistä apua liiketoimintasi kehittämiseen.

Voit tilata koulutusta ja konsultointia järjestelmän käyttöön Visman asiantuntijoilta. Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottavat yhteyttä tilauksen läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten. Konsultoinnin toteutus voidaan järjestää yrityksellenne parhaiten sopivalla tavalla: koulutus Visman tai yrityksenne tiloissa, etäyhteydellä tai webinaarin muodossa. Voit tilata konsultointia alla olevalla lomakkeella.

 

Tilaa konsultointia

Oheisen tilauslomakkeen kautta voit tilata Visman asiantuntijapalveluita, kuten koulutusta ja konsultointia järjestelmän käyttöön liittyen.

Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tilauksen läpikäyntiä ja toteutusajankohdan sopimista varten. Tilauksen toimittaminen ja toimitusaikataulu varmistuvat tilauksen läpikäynnin yhteydessä.

Linkki palveluhinnastoon (PDF), jota käytämme asiantuntijapalveluidemme laskutuksessa.

Visma L7 & Visma LTR
Katso palveluhinnasto ja tilaa asiantuntijapalvelut täältä

Fivaldi
Tutustu Fivaldin konsultointipalveluihin ja tilaa konsultointia täältä

Valitse käytössäsi oleva ohjelmisto