Käyttöönotto ja koulutuspalvelut

Visma Software koulutus

Suurin syy järjestelmien käyttöönoton epäonnistumiseen on koulutuksen puute. Osaamista pitäisi myös pitää yllä, sillä vaikka ohjelmistoja kehitetään, uudet ominaisuudet eivät jalkaudu käyttöön ilman koulutusta.

Visman koulutuspalvelut auttavat tehostamaan järjestelmän käyttöä monimuotoisesti. Autamme alkuun ohjelmiston käytössä ja huolehdimme, että käyttö on jatkuvasti tehokasta.

 

Tukea kaikkiin vaiheisiin

Ketterä käyttöönotto

Ota asiantuntija täsmäavuksi tai hyödynnä monimuotokoulutusta. Asiantuntijamme varmistavat, että saat ohjelmiston käyttöön onnistuneesti. Voit myös osallistua kurssimuotoiseen käyttöönottoon mm. Visma Fivaldissa ja Visma Payrollissa.

Käyttäjien kouluttaminen

Järjestelmän käytön tehokkuus riippuu käyttäjien osaamisesta. Visman monimuotoiset koulutusmahdollisuudet ovat helposti ja kustannustehokkaasti käytettävissäsi. Sähköisestä oppimisympäristöstämme Talentista löydät kattavat perehdytyspaketit myös uusille käyttäjille.

Osaamisen ylläpitäminen ja mittaaminen

Monimuotoisesta koulutustarjonnasta löytyy jokaiselle sopiva tapa osaamisen ylläpitoon. Olemme kehittäneet käyttötapakartoituksen ja erilaisia osaamistestejä, joilla voit myös itse todentaa järjestelmän käytön tehokkuutta, Tutka-kartoituksella varmistut, että käyttäjillä on tarvittava osaaminen ja uusimmatkin ominaisuudet hallussa. Säännöllinen kartoitus pitää myös huolen, että ohjelmisto vastaa liiketoimintasi muuttuviin tarpeisiin.

 

Ketterä käyttöönotto
 

Monta tapaa oppia

Visma Talent - opiskelet silloin, kun sinulle sopii

Suurin este käyttäjäkoulutuksiin osallistumiselle on ajan puute. Visma Talent on sähköinen oppimisympäristö, jossa opiskele silloin, kun sinulle sopii. Talentista löydät tuotteen koko koulutustarjonnan sähköisessä muodossa. Koulutus on aina ajantasaista ja helposti saatavilla. Talentista seuraat opintojen edistymistä ja tulostat raportit tarvittaessa vaikkapa koulutusvähennyksiä varten. Tutustu Visma Talentiin veloituksetta.

Hyödynnä sinulle sopivinta koulutusmuotoa

Eri asioita opitaan eri tavoilla. Tarjonnastamme löydät helposti itsellesi sopivimman koulutusmuodon. Lähipäivillä asiantuntijamme ovat opastamassa käytännönläheisesti ja kuulet hyödyllisiä käyttäjäkokemuksia myös muilta osallistujilta. Kustannustehokkaat webinaarit, videot ja tallenteet auttavat silloin, kun ajasta on pulaa ja tarvitset koulutuksen heti.

Ei pelkkää ohjelmistokoulutusta

Asiakkaidemme arjessa on erilaisia osaamistarpeita, joita järjestelmäkoulutus ei riitä yksin kattamaan. Tarjoamme tukea liiketoimintaan ajankohtaisilla tietoiskuilla ja lähikoulutuksilla. Kouluttautumalla varmistat, että sinulla on sujuvaan liiketoimintaan ja ohjelmiston tehokäyttöön tarvittava taustatieto kunnossa. Esimerkkeinä Talouslukutaito, ajankohtaiset lakimuutokset ja raportoinnin hyödyntäminen.

 

Tukea kaikkiin vaiheisiin
 

Varmista vaikuttavuus

Varmista osaaminen ja tehokas käyttö

Visma Tutka on käyttötapakartoitus, joka kertoo järjestelmäsi käytön tehokkuuden. Tutkan tehokkuusmittari kertoo, millä tasolla eri sovellusten osaaminen ja käyttö yrityksessäsi on. Tutkan avulla voit vertailla eri toimipisteiden käyttötapoja tai oman yrityksesi tasoa koko toimialan keskiarvoon. Tutkan tulosraportti jää asiakkaan omaan käyttöön, ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi järjestelmäkoulutusten suunnittelussa ja kehityskeskusteluissa. 

Tutka on käytettävissä tällä hetkellä Visma Fivaldi- ja Visma L7-asiakkaille, mutta kartoitus laajennetaan tulevaisuudessa kattamaan myös muut ohjelmistomme. Visma Fivaldi- ja Visma L7- käyttäjät voivat ilmoittautua ilmaiseen kartoitukseen tästä.

Älä tilaa konsulttia turhaan!

Tutka-käyttötapakartoitus täsmentää tarpeet ja huomioi käyttäjien kokemustaustan. Asiakkaan ja kouluttajan yhteinen Tutka-raportti varmistaa, että koulutus vastaa oikeiden käyttäjien oikeisiin tarpeisiin.

Ryhtiä yrityksesi osaamisen kehittämiseen

Erilaisilla osaamis- ja koulutustarvekyselyillä saat ryhtiä yrityksesi osaamisen kehittämiseen. Osaamistesteillä varmistat, että perusasiat ovat hallussa ja tiedossasi ovat myös viimeisimmät käyttöniksit. Testit ovat monivalintaisia, ja näet sekä oikeat että mahdolliset virhevastaukset heti testin tehtyäsi. Teemme säännöllisesti koulutustarvekyselyjä asiakkaillemme ja toteutamme ne tarvittaessa myös organisaatiokohtaisesti. Ohjelmiston käytön tehokkuuden mittarina toimii Tutka-käyttötapakartoitus.

 

Visma Tutka
 

Haluatko kuulla lisää käyttöönotto- ja koulutuspalveluistamme?

Ota rohkeasti yhteyttä, asiantuntijamme kertovat mielellään sinulle lisää!

 

Yhteydenotto perintä

Suostun siihen, että henkilötietojani käsitellään tunnistamalla kiinnostuksen kohteeni tässä kuvatulla tavalla ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostun siihen, että Visma voi lähettää minulle sähköpostia aiheista joihin olen osoittanut kiinnostusta ja olen tietoinen siitä, että voin peruuttaa suostumukseni milloin tahansa.
Suostumus on pakollinen lomakkeen lähettämiseksi
Hei! Kerätäksemme tietoa sinua kiinnostavasta sisällöstä käytämme sivustolla evästeitä. Niiden sekä lomakkeiden kautta meille antamiesi tietojen perusteella luomme sinusta profiilin, jonka avulla voimme näyttää juuri sinulle räätälöityä sisältöä. Hyväksymällä tämän annat meille oikeuden kerätä ja käsitellä henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti tässä kuvatulla tavalla.