Visma Työtapahtumat
Visma Nova tilitoimistoille

Visma Työtapahtumat Visma Nova tilitoimistoille

Lähettävätkö asiakkaanne palkanmaksuun liittyvät tapahtumat vielä taulukoissa, sähköpostilla tai muuten vain erillisillä dokumenteilla? Kuluuko aikanne virheiden korjaamiseen ja tapausten selvittelyyn?

Visma Työtapahtumat-sovelluksella asiakkaanne voivat kirjata kaikki palkanlaskennan tapahtumat, työtunnit, matkalaskut ja kululaskut, suoraan selaimella. Esimiehet tarkistavat kirjaukset sähköisesti suoraan samasta järjestelmästä. Tämän jälkeen voitte siirtää haluamanne ajanjakson aineiston automaattisesti Visma Novaan – vain yhtä painiketta painamalla!

Tartu tarjoukseen ja säästä yli 72 % - tee bisnestä ja helpota samalla omaa työtäsi!

Saatte Visma Työtapahtumat käyttöönne nyt huikealla pakettihinnalla:

Hinta: 350 eur (sisältää käyttöoikeuden max viidelle nimetylle käyttäjälle)
Normaali hinta 1270 eur. Tarjous voimassa 31.10.2013 asti.

Mikä tärkeintä, asiakkaanne voivat käyttää ohjelmaa Visman hintaan 4-6 eur / kk / käyttäjä, mutta tilitoimistona voitte veloittaa asiakkailtanne esim. 9 eur / kk / käyttäjä. Esimerkiksi 6 euron käyttäjähinnalla katteenne on 33 % jokaisesta käyttäjästä. Käyttäjämäärien kasvaessa hinta laskee ja kate nousee! Kk-maksua kertyy joka käyttäjästä aina, oli kirjauksia enemmän tai vähemmän!  Käyttöoikeus asiakkaillenne on helppo myydä heidän saamillaan aika- ja kulusäästöillä.

Case Tilivirta Oy

Ennen kymmenien kustannuspaikkojen, jaksotusten, sivukulujen ja lomakulujen kanssa palkanlaskentaan meni erään asiakkaan 30 työntekijän kohdalla pari päivää. Työ oli siis todella aikaa vievää. Nyt työntekijät kirjaavat tuntinsa Excel-taulukon sijaan internetissä Visma Työtapahtumat -sovellukseen ja esimieskin hyväksyy ne sähköisesti. Näin meillä on heti käytössä oikeanlainen palkka-aineisto ja työllistäviltä virheiltä vältytään.” Päivi Virta, Tilivirta Oy >> Lue lisää

Haluatko helpottaa työtäsi entisestään?

Visma Liikkuvan työn ratkaisujen Palkkalaskelma-sovelluksen avulla asiakkaanne näkevät palkkatapahtumat ja palkkakuitit suoraan selaimesta – ei enää palkkakuittien postitusta ja kyselysoittoja. Kiinnostuitko? Kysy lisää yhteydenottolomakkeen kautta!