#kasvu360: Jakso 6 Yrityskaupat

Jakson vieraana Ari-Pekka Salovaara

Jakso 6: Ari-Pekka Salovaara / Visma

Kuudennessa #kasvu360-jaksossa keskustellaan yrityskauppojen merkityksestä kasvulle. Jaksossa vieraana on sijoittaja, Nordic Business Forumin hallituksen jäsen ja jakson äänityksen aikana Visma Solutionsin toimitusjohtajana toiminut Ari-Pekka Salovaara. Sittemmin Ari-Pekka on siirtynyt kansainvälisen Visma Lower SMB -liiketoiminnan johtajaksi.

Ari-Pekka on urallaan päässyt tekemään ja näkemään voimakasta kasvua. Vuonna 2004 hän perusti yhtiökumppaninsa kanssa ohjelmistoyhtiö Severan, joka kasvoi viidessä vuodessa 15-kertaiseksi. Severa myytiin Vismalle 2010 ja samalla Ari-Pekka siirtyi Vismalle jatkamaan toimitusjohtajana Visma Solutionsissa. Kasvusuunta on jatkunut yrityskaupan jälkeen ja Visma Solutionsin liikevaihto on noussut 900 prosenttia. Ari-Pekka nauttii kasvusta, sillä hän kokee siitä olevan helpompi innostua kuin taseesta tai tuloksesta.

Kuuntele millaisia kasvumahdollisuuksia yrityskaupat tarjoaa ostajan ja myyjän näkökulmasta.

Kuuntele jakso Lue artikkeli haastattelusta

Pitkäjänteisyys on hyvä asia, mutta usein kun ostaja innostuu jostain, hän haluaa saada sen heti. Tämä on myyjän kannalta loistava tilanne, sillä tällöin voi saada paremman hinnan.

#kasvu360: Jakso 6. Yrityskaupat. Vieraana Ari-Pekka Salovaara.

Kasvua yrityskaupoilla: Milloin yrityskauppa kannattaa?

#kasvu360-podcastin kuudennessa jaksossa keskustellaan yrityskauppojen merkityksestä kasvulle. Millaisia kasvumahdollisuuksia yrityskaupat tarjoaa ostajan ja myyjän näkökulmasta? Jaksossa vieraana on sijoittaja, Nordic Business Forumin hallituksen jäsen ja Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ari-Pekka Salovaara. Podcastin äänityksen jälkeen Ari-Pekka on siirtynyt kansainvälisen Visma Lower SMB -liiketoiminnan johtajaksi.  ...

 


 

Kaikki #kasvu360-jaksot:

Jakso 1: Kasvuhakkerointi
Anssi Rantanen

Tutustu

Jakso 2: Yrityskulttuuri
Panu Luukka

Tutustu

Jakso 4: Tekoäly
Mikko Alasaarela

Tutustu

Jakso 5: Johtaminen
Leena Niemistö

Tutustu

Jakso 6: Yrityskaupat
Ari-Pekka Salovaara

Tutustu