#kasvu360: Jakso 4 - Tekoäly

Jakson vieraana Mikko Alasaarela

Jakso 4: Tekoäly / Mikko Alasaarela

#Kasvu360-podcastin uusimmassa jaksossa vieraana on tekoäly-yrittäjä Mikko Alasaarela, joka keskustelee Visman Jukka Holmin kanssa tekoälystä, sekä siitä mitä mahdollisuuksia tekoäly tuo yrityskasvulle.

Mikko on toiminut sarjayrittäjänä teknologian parissa ympäri maailmaa. Hänen yritystensä yhteisenä tekijänä on ollut teknologiaan pohjautuva liiketoiminta, jonka tavoitteena on luoda disruptiivista muutosta positiivisempaan maailmaan. 

Tekoäly on jo kiinteä osa päivittäistä elämäämme, mutta Mikon mukaan sen yrityksille tarjoamia mahdollisuuksia ei ole laajasti vielä ymmärretty. Mahdollisuuksien hahmottamiseksi keskeistä on ymmärtää datan merkitys, sekä se, millainen data on yritykselle arvokasta.

Kuuntele jakso  Lue artikkeli haastattelusta

Perinteisesti on ajateltu, että ihmisten kertynyt osaaminen on se yrityksen isoin voimavara. Tänä päivänä esimerkiksi Accenture rakentaa analytiikkayksikköä, johon he keräävät koko konsultoinnista kertyvän osaamispoolin tekoälyohjattuun data-altaaseen.

#kasvu360: Jakso 4. Tekoäly. Vieraana Mikko Alasaarela.

Tekoäly: Yrityskasvun alihyödynnetty vauhdittaja

#Kasvu360-podcastin uusimmassa jaksossa vieraana on tekoäly-yrittäjä Mikko Alasaarela, joka keskustelee Visma Enterprisen toimitusjohtajan Jukka Holmin kanssa tekoälystä, sekä siitä mitä mahdollisuuksia tekoäly tuo yrityskasvulle.

Mikko on toiminut sarjayrittäjänä teknologian parissa ympäri maailmaa. Hänen yritystensä yhteisenä tekijänä on ollut teknologiaan pohjautuva liiketoiminta, jonka tavoitteena on luoda disruptiivista muutosta positiivisempaan maailmaan. ...

 


 

Kaikki #kasvu360-jaksot:

Jakso 1: Kasvuhakkerointi
Anssi Rantanen

Tutustu

Jakso 2: Yrityskulttuuri
Panu Luukka

Tutustu

Jakso 4: Tekoäly
Mikko Alasaarela

Tutustu

Jakso 5: Johtaminen
Leena Niemistö

Tutustu

Jakso 6: Yrityskaupat
Ari-Pekka Salovaara

Tutustu